Bodyraise Caffeine 100 капсулиBR491
Bodyraise Caffeine 100 капсули
16.00 лв
product header
Bodyraise Caffeine 100 капсулиBR49

Caffeine стимулира централната нервна система

Кофеинът е естествено  вещество, открито  в състава на  различни растения. Той е известен и широко използван, заради своите стимулиращи свойства. Всъщност, той е често срещана съставка в разнообразие от напитки и храни, които се консумират ежедневно по целия свят. Неговото действие е бързо и сигурно, а ефектът му е тонизиращ.

Вижте още:

Това тонизиращо вещество е най-широко използваният психосоматичен стимулатор в света. Той се употребява предимно, заради способността му да намалява сънливостта и физическата умора, да повишава концентрацията и физическата издържливост. Представяме Ви продукта Caffeine произведен от Bodyraise Nutrition, под формата на удобни за приемане капсули.

  • 200 мг кофеин във капсула
  • Подобрява тонуса
  • Повишава енергията
  • Изостря бдителността и фокуса
  • Повишава концентрацията и издръжливостта
  • Премахва чувството на умора
  • Засилва изгарянето на излишните мазнини


Кофеина във формулата на Caffeine стимулира директно централната нервна система. Веществото има  способността временно да потиска сънливостта и да възвръща остротата на будното внимание. Продукта ще е от полза и на атлетите, защото веществото повишава издържливостта по време на тренировка. То ще Ви помогне да постигнете успех във всяка една от упражняваните от Вас физически дейности. Това е така, защото веществото  стимулира  умствената дейност, повишава фокуса и концентрацията. То също така навлиза дълбоко в мускулните клетки, предпазвайки от настъпване на умора. Също благодарение на свойствата на кофеина, приема на продукта Caffeine може да повиши мотивацията и значително да подобри настроението.

Кофеин на капсули повишава енергията и бодростта


Не на последно място, енергизиращото вещество ще Ви помогне в борбата с излишните мазнини в тялото. Причината за това е, че то значително стимулира разграждането на мазнините и изхвърлянето им от мастните клетки. Също така пречиства тялото от токсините и стимулира синтеза на ензима липаза, с чиято помощ мастните клетки намаляват размера си. Веществото  е изключително ефикасно средство срещу целулит и  има термогенен ефект-чрез повишаване на температурата на тялото, изгаря упоритите мазнини. Приемайки Caffeine, Вие ще сте по-издържливи и фокусирани, ще тренирате по-интензивно и ще се отървете от излишните мазнини.

Начин на употреба: Продукта се приема преди тренировка или преди началото на работния ден. За да избегнете проблеми със съня, не приемайте продукта по-малко от 5-7 часа преди лягане за сън вечер.

Разфасовка: 100 капсули
 

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Кофеин 400 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Bodyraise Caffeine 100 капсули

  • Производител: Bodyraise
  • Код на продукта: BR49
  • Наличност: В наличност
16.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359