Три-креатин малат - всичко за този вид креатин

Публикувано от Лидия Костова 09/09/2011 0 Коментари Фитнес добавки,

Три-креатин малат - пълна информация


 три креатин малат

1. Какво е Три-креатин малат ?

Три-креатин малат е съединение  от креатин монохидрат и ябълчна киселина. Веществото е наречено така, защото съединението е направено от три креатин молекули, прикрепени към една молекула на ябълчна киселина.

Три-креатин малат е бял прах без мирис.

2. Как ни въздейства  Три-креатин малат и какви са доказателствата в подкрепа на това?

Креатин монохидрат e  едно от веществата, които образуват съединението.Три-креатин малат е получен от глицин, аргинин и метионин и помага да се произвежда и разпространява ATP - аденозин три-фосфат, който е отговорен за мускулните контракции.

Редовният прием на креатин доказано увеличава  общото телесно тегло, телесната маса, мускулната сила, сърдечно-съдовата способност и  издръжливост, мозъчната функция и спортните постижения като цяло!

Не само това, но креатин монохидрат е особено ефективен при увеличаване на мускулно въртящия момент и експлозивната сила, поддържането на нивата на свободния тестостерон , както и предотвратяване на катаболизма. Също така е доказано, че е изцяло безопасен!

Biotech Tri Creatine Malate

Ябълчната киселина участва в енергийния цикъл на Кребс като междинно вещество и помага при осигуряването на енергия на тялото. Ябълчна киселина и креатин монохидрат образуват съединение Три-креатин малат. Той е по-разтворим във вода в сравнение с обикновения креатин монохидрат, премахва възможността за стомашни смущения  и  въздейства по-ефективно върху цикъла  ATP.

Освен това, използващите Три-креатин малат докладват за значително увеличаване на издръжливостта и възстановяването от интензивни тренировки.

3. Кой би имал полза от приема на Три-креатин малат?

Спортистите и културистите  могат да се възползват ефективно от Три-креатин малата. Жените и мъжете от всички възрастови  групи могат да  извлекат полза от това съединение , защото то има способността да подобрява качеството на живот в резултат на неговитe въздействия изброени по-горе.

4. Колко трябва да се взема? Има ли някакви странични ефекти?

Стриктно се придържайте към препоръките на етикета.

Бъдете внимателни в употребата на този продукт, както и спазвайте изискванията за употреба!

Напишете вашия коментар