Протеин за отслабване за жени

Публикувано от Лидия Костова 28/05/2018 0 Коментари Диети,Фитнес добавки,


Здравейте мили дами! Явно тук Ви е докарала някоя търсачка на Google, Facebook или Ваша приятелка, защото се интересувате от прием на протеин специално за Вас и искате да отслабнете. Е, на правилното място сте! Тук ще Ви запознаем с видовете протеини и техните предимства!

И без да Ви бавим, започваме!

 

Видове протеиниСуроватъчен протеин изолат

Суроватъчният протеин е най-често използваната хранителна добавка в цял свят! Използва се за по-добро възстановяване на мускулите, докато същевременно се качва чиста мускулна маса. По името можете да познаете, че се произвежда от суроватка.

За суроватката знаем, че се извлича при производството на мляко, сирене, кашкавал и други млечни продукти. Приблизително 3 грама протеин се съдържа в 1 литър суроватка. А спортуващите знаят много добре, че в една доза протеин се съдържа между 20 и 30 грама белтъчини.

Е, нищо не Ви спира и да се наливате със суроватка, но за да постигнете целта от едвам 21 грама протеин е нужно да изпиете 7 литра от нея! Което е непосилно за нас, още повече за жените! За това Ви препоръчваме да приемате суроватъчен протеин на прах.

Яйчен протеин


Яйченият протеин е сред най-висококачествените протеини, които един атлет може да приеме. Този протеин е богат на ВСАА-аминокиселини с разклонена верига, които подпомагат и засилват протеиновия синтез значително. Този вид протеинова добавка без съмнение е отличен източник на белтъчини за всички спортисти.

Предимства:

 •  Подпомага мускулния растеж
 •  Осигурява допълнителна енергия за мускулите
 •  Подобрява възстановяването
 •  Увеличава издръжливостта
 •  Поддържа функциите на сърцето
 •  Стимулира имунитета


Казеин (нощен протеин)

Подобно на суроватъчният протеин, казеиновия протеин също съдейства значително за покачването на чиста мускулна маса. За разлика от суроватката обаче, казеинът се храносмила по-бавно, формирайки в стомаха нещо като гел. Казеиновият протеин се освобождава по-бавно във Вашето тяло. Това е много важно за Вас като спортуваща личност, тъй като по този начин Вашите мускули ще са заредени постоянно с протеини. 

Предимства:

 •  Предпазва мускулите от катаболен разпад
 •  Изгражда повече мускули
 •  Засилва загубата на мазнини
 •  Подобрява възстановяването
 •  Продължително захранва с аминокиселини
 •  Повишава издръжливостта


Телешки протеин

Телешкият протеин насърчава оптимален растеж на мускулите и подобрени спортни резултати. Също така, този вид протеин прави възстановяването много по-бързо и оптимизира анаболните процеси. Всичко това е благодарение на богатото аминокиселинно съдържание в този вид протеин, което превъзхожда това в останалите протеинови източници, дори суроватка или казеин.

Предимства:

 •  Притежава богат аминокиселинен профил
 •  Осигурява невероятен мускулен растеж
 •  Предпазва мускулите от разграждане
 •  Ускорява възстановяването


Растителен протеин


Растителните протеини не се абсорбират изцяло от нашия организъм за разлика от животинските протеини, защото те не са толкова близки по състав от тези във Вашето тяло. Но пък се усвояват значително по-бързо, поради многото фибри в тях!

Един от най-търсените растителни протеини при нас е MyProtein Vegan Blend, който предлага уникалната комбинация от грахов, конопен и протеин от кафяв ориз. В една негова доза има цели 22 грама протеин и е богат на незаменими аминокиселини!

Заместители на хранене

Заместителите на хранене обикновено съдържат протеини. Това са едни от най-важните хранителни вещества за човека и може би най-важните за атлетите. Мускулите се състоят от протеини, за това ако сте спортист, не можете да си позволите да изпитвате липса на протеини.

Тези вещества не само ще Ви помогнат да изградите мускулите си, но и ще съдействат за възстановяването Ви, а също така ще се грижат за поддържане на вашето здраве.

Заместителите на хранене също съдържат и въглехидрати. Те също са важни, макар че доста диети ги отричат. Въглехидратите дават енергията необходима на тялото, особено когато е подложено на интензивни физически натоварвания, каквито са ежедневните тренировки.

Заместителите на хранене включват и мазнини, но само полезни такива, които ще Ви помогнат да сте здрави и да се възстановявате пълноценно.

Предимства:

 •  Разнообразяват диетата
 •  Съдържат нужните хранителни вещества в точното съотношение
 •  Лесни са за приготвяне
 •  Спестяват време
 •  Разнообразяват хранителния режим


Предлагаме и още различни видове протеини, като хидролизат ( филтриран няколко пъти и подходящ за хора с непоносимост към лактоза ), концентрат ( съдържат до 80% чист протеин ) и изолат ( съдържат от 90% и повече чист протеин ), вижте сами в нашия сайт на най-добри цени! Цъкни тук!
 

Избор на протеин за женитеНапоследък се наблюдава нарастване на присъствието на жени в залите. Това се личи и по нашите поръчки, като повечето от тях са на жени, които търсят продукт за отслабване и възстановяване. За тази цел им препоръчваме Biotech Ultra Loss 500 гр, от който те остават изключително доволни.

Нека Ви кажем само какво се съдържа в една доза:

 • 99,3 калории
 • 15 грама протеин
 • 12 витамина и 4 минерала
 • 375 мг л-карнитин
 • 3,26 гр диетични фибри


Това е протеинът за отслабване, който се използва масово от жени, защото е изключително лесен за употреба, вкусен е и подходящ за заетото им ежедневие. Може да се използва, като заместител на хранене, което е още един ПЛЮС, защото жените обичат да не се хранят през деня и очакват да отслабнат така.

А когато не се хранят, те допускат грешка, защото процесите в тялото им се забавят и те не отслабват там, където искат. За тази цел можете да приемате такъв вид хранителна добавка и да получите желаните резултати. Ще се чувствате сити, няма да го има чувството за глад и ще сте заредени с енергия за деня!

 

Кога можете да приемате протеин за

отслабване?Независимо от протеиновата напитка, която ще си закупите, можете да започнете денят си с нея! Тя ще послужи за много добър старт на Вашия ден! През останалото време на деня, можете да я приемате между храненията или преди и след тренировка.

А ако тренирате сутрин, можете да опитате да тренирате на гладно и веднага след края да изпиете една доза, а след обяд по някое време и другата. Тренирането на гладно помага повече, ако целта Ви е да свалите излишните килограми.

Ако все още се колебаете между някакъв продукт или не знаете изобщо кой е подходящ за Вас, моля пишете на нашите консултанти и те ще Ви препоръчат най-добрият продукт и на най-добрата цена!


Поздрави,
Екипът на FitnesHrani.com