Optimum Amino 2222 на супер цена от FitnesHrani.com

Публикувано от Лидия Костова 26/01/2012 0 Коментари Новини,

Какво е Amino 2222?


Amino 2222 от Optimum Nutrition осигурява най-високия клас аминокиселини, плюс Л-глутамин за насърчаване на растежа, развитието и ремонта на мускулната тъкан. Amino 2222 е формула за висока производителност, която съдържа чисти, естествено срещащи се съществени и несъществени аминокиселини, получени от соев протеин изолат, суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин концентрат. Amino 2222 осигурява положителен азотен баланс, който поддържа високи нивата на протеин в мускулите, а те насърчават бързия мускулен растеж.

Аминокиселините са градивните елементи на протеините. Двадесет аминокиселини са необходими, за да произведат необходимите протеини и ензими на тялото. Те изграждат протеините, използвани в растежа, ремонта и поддръжката на тъканите на тялото, включително мускулите. Amino 2222 включва единадесет несъществени аминокиселини и девет незаменими аминокиселини, за да се осигури пълно усвояване на протеините. Незаменимите аминокиселини могат да бъдат получени само от протеиновите храни (като червеното месо и млечните продукти) или като хранителни добавки.

 

Ползи от Amino 2222


Amino 2222 осигурява удобен начин за получаване на достатъчно висококачествени аминокиселини в хранителния режим за насърчаване на растежа на мускулите, силата и издръжливостта. Amino 2222 са по-лесни за преглъщане от повечето амино таблетки и се усвояват и абсорбират бързо.
Изследвания са установили, че хранителните вещества в Amino 2222 са с многобройни ползи, включително:

• Стимулират бърз мускулен растеж
• Подобряват силата
• Подобряват производството на енергия от мазнините
• Поддържат физическата активност

Amino 2222 е пълноценна протеинова и аминокиселинна добавка, която осигурява пълен хранителен спектър от съществено значение, от несъществени и условно несъществени аминокиселини. Съдържанието на протеин е от висококачествен суроватъчен протеин изолат и желатинов протеин. Вие ще получите същото количество протеини, само от няколко таблетки Amino 2222 , което бихте получили от цял протеинов шейк - 22 грама. Amino 2222 е страхотен продукт за всеки, който се нуждае от допълнително протеини по най-бърз и лесен за прием начин. Подходящи са за всички възрасти.

 

 

Каква е цената на Amino 2222?


Цената на Optimum Amino 2222 бе висока, допреди ние от FitnesHrani.com да ви предложим най-добрата цена в България, а именно:

Optimum Amino 2222 160 таблетки на уникалната цена от 36 лв!

Optimum Amino 2222 320 таблетки на уникалната цена от 46 лв!

Напишете вашия коментар