Най-важните добавки за фитнес

Публикувано от Лидия Костова 04/01/2012 0 Коментари Фитнес добавки,

Изборът на правилните добавки за вашите цели е от съществено значение за изграждането на физиката към която се стремите.

добавки за фитнес

Протеин


Протеинът е градивен елемент за мускулите, така че това не е изненада за всички трениращи. Протеинът на прах, най-вече от суроватка, е най-консумираната добавка в сферата на културизма. Предлага се от различни източници и в разнообразие от вкусове, този продукт се превърна в един от стълбовете в света на добавките.

Креатин


Креатинът е добавка, която Ви помага да увеличите размера на мускулите и да ставате по-силни. При избора на креатин, вие трябва да решите дали искате чист креатин или креатин с добавени съставки. Чисти креатинови продукти обикновено са по-евтини.

Гейнъри за покачване на тегло


За да се наблегне на качеството на мускулите, трябва да консумирате повече калории, отколкото тялото ви се нуждае, така тези допълнителни калории ще бъдат използвани за да направите повече мускули. Но има и един деликатен баланс между калориите, необходими за растежа на мускулите и сумата, необходима за натрупване на мазнини. Така консумацията в разумни граници е само 500 калории най-много над сумата, която Ви трябва за деня.
Гейнърите за маса съдържат високи количества на въглехидрати и протеини с обикновено ниски до умерени количества мазнини. Някои продукти съдържат 1000 калории в доза.

Тестостерон бустери


Тези добавки представляват легален начин за повишаване на тестостерона, за разлика от незаконните стероиди. Увеличаването на количеството на тестостерон в тялото произвежда и доказано покачва повече мускулна маса.Цинкът в ZMA увеличава производството на тестостерон при мъжете, но само при тези, които са с цинков дефицит, преди да започнат приема на тази добавка.

 

 

Напишете вашия коментар