Най-добрият начин за изгаряне на мазнини и изграждане на мускули

Публикувано от Лидия Костова 21/08/2013 0 Коментари Фитнес,
Идеалният начин за изграждане на мускули и загуба на  мазнини в същото време е да започнете бодибилдинг диета. Човек може да постигне целта си за изграждане на мускули само чрез комбиниране на тренировки с подходяща диета. Има много видове планове за диета и човек трябва да направи най-подходящия избор. Комбинацията от тренировки и правилната диета ще гарантира постигането на желаното тяло и в същото време отърваването от нежеланите мазнини.

най-добрият начин за правене на мускули

Тежката храна трябва да се избягва и да се замени с по-лека и по-честа. Можете да се храните около 6 пъти на ден. Това ще Ви предпази да сте все гладни и ще поддържате нивата на захарта. Тялото също така е в състояние да изгори калориите с по-бърза скорост. Необходимо е да включите протеини при приема на храна. Яйцата, месото, домашните птици, рибата са жизненоважен източник на протеини. По този начин ще имате необходимата енергия да се поддържате за по-дълго време. Вашата храна трябва да включва много плодове и зеленчуци, което е витално за гладкото функциониране на организма. Приемът на калории трябва да варира. Това помага за по-добрата обмяна на веществата и помага на тялото да се отърве от мазнините и насърчава изграждането на мускулите с по-бързо темпо. Вие също ще трябва да поддържате тялото си добре хидратирано, заради напрегнатите тренировки. Пийте много вода, защото тя Ви поддържа добре хидратирани. В действителност, колкото повече пиете, толкова по-добре ще бъде за Вас. Това ще даде усещане за пълнота, което от своя страна ще Ви даде възможност на да се придържате към диетичния Ви план.

Докато правите избора на диетичен план, можете да добавите и добавки към него. Има много видове витамини и напитки, предлагани на пазара днес. Добавки като, протеинови прахове, рибни масла и витамин С могат да помогнат за увеличаване на енергията Ви и позволяват да изпълнявате Вашата бодибилдинг рутина с жизненост. Добавките за увеличаване на представянето са също на разположение, като те могат да помогнат за изграждането на мускулите по-бързо. Препоръчително е да се консултирате с Вашия лекар преди да ги използвате и да разберете дали те са подходящи.

Най-добрите форми на упражнения за тази програма са кардио и силовите тренировки. Оживена разходка всеки ден в продължение на около 10 километра ще Ви даде възможност да отслабнете. Продължителността ѝ трябва да бъде най-малко 30 минути. Разстоянието може да се намали при достигане на оптимално тегло и трябва да продължите да се разхождате ежедневно след това. Силовата тренировка включва сравнително леки форми на упражнения като лицеви опори, брадички, клекове, преса над главата и мъртви тяги. Тя също така трябва да комбинира интензивни тренировки за изграждане на чиста мускулна тъкан.

Напишете вашия коментар