Най-добрите мултивитамини на пакети

Публикувано от Лидия Костова 21/11/2012 0 Коментари Фитнес добавки,

Мултивитамините са най-сигурни откъм ефективност сравнени с всички категории хранителни добавки. Тези хранителни добавки комбинират в едно десетки витамини и минерали в една удобна, подобряваща здравето форма. Най-новата тенденция в производството на мултивитамини е пакетирането в опаковки, които разделят хранителните вещества на няколко отделни хапчета или капсули, всички опаковани заедно за една доза. Това дава възможност за включването на повече хранителни вещества и способността сами да изберете тези капсули и вещества, които желаете в определен момент.

 

Universal Animal Pak


Universal Animal Pak е създаден през 1983 г. и е най-предпочитаният продукт в категорията, от момента на създаването си. Формулата е разработена, за да подкрепя не само общото здравословно състояние и благосъстоянието, но и спортните постижения. Universal Nutrition гордо отбелязват факта, че Animal Pak се използва от състезатели в Международната федерация по културизъм и конкурса "Мистър Олимпия” , така че състезателите да могат да се справят с тежката подготовка.

Animal Pak съдържа разнообразие от витамини и минерали, включително аминокиселини и Л-Карнитин, които могат да подобрят ефективността на упражненията и помагат за регулирането на хормоналните нива.

 

 

 Pure Nutrition Power Pak


Power Pak е друг продукт, предназначен да бъде достатъчно силен, за да подкрепи дори най-тежко трениращите спортисти. В допълнение освен включването на широк спектър от витамини и минерали, Power Pak включва съставки като ехинацея, ликопен, коензим Q10 и есенциални мастни киселини.

Мастни киселини са необходими за оптималното функциониране на организма и изследвания показват, че есенциални мастни киселини са фактор, допринасящ за доброто настроение и по-лесно изгаряне на ненужните подкожни мазнини.

 

 Saturn Supplements Outer Limits

Outer Limits, според компанията производител, е идеален за всички спортисти, любители на фитнесът и спортни натури, независимо дали става дума за професионални или любителски цели.

Формулата на Outer Limits е може би най-изчерпателната на пазара, с множество витамини и минерали за здравето като цяло, както и съставки, специално предназначени за подпомагане на спортните постижения. Outer Limits съдържа аминокиселини, които спомагат за изграждането на мускулите, множество билки и екстракти, антиоксиданти, както и есенциални мастни киселини за нормалния растеж и развитие.

Outer Limits съдържа също енергиен билков комплекс, който йохимбе, женшен кайен.

 

 

Напишете вашия коментар