Малинови кетони - натурално средство за отслабване

Публикувано от Лидия Костова 17/06/2013 0 Коментари Фитнес добавки,Здраве и красота,

Обичате ли  малини? Че кой не обича? Те са ароматни е вкусни, а освен това са и здравословни. Оказва се обаче, че тези плодове съдържат  малинови кетони, които както изследванията доказват, подпомагат намаляването на телесното тегло.

Както подсказва името, малиновите  кетони идват  от плодовете малини, и всъщност са  основните съединения,  отговарящи  за благоуханието им.  В допълнение, малиновите  кетони съдържат  вещество, което е много подобно  на синефрина. За тези от Вас които не знаят, синефрина  често се предлага на пазара като мощна  добавка за отслабване.


Синефрина  има стимулиращи ефекти, които могат да  Веи помогнат: насърчаване и засилване на  метаболизма, поддържане на  нормален и  здравословен апетит, повишаване на енергийните нива в тялото. Благодарение на това, Вие можете да  ядете  по-малко и да изгаряте  повече калории, разбира се в комбинация с редовни упражнения и здравословна, нискокалорична диета. Тъй като  малиновите  кетони  приличат на  синефрина, че се предполага, че те също като него могат да подпомогнат процеса на отслабване.

 

Как действат малиновите кетони?


 В едно неотдавнашно проучване с мишки, учените установяват, че малиновите  кетони  увеличават  норадреналин-индуцираната  загуба на мазнини.Изследователите заключават, че малиновите кетони работят в тази насока,  чрез ензима липаза, който е отговорен  за освобождаването на  мазнините  складирани в  мастните клетки. Смята се, че когато приемате малинови кетони, те подпомагат повишаването на нивата на този ензим, което пък води до повишено освобождаване на складираните телесни мазнини.

За тези, които вече следват  диетичен режим и подходяща тренировъчна  програма, приема на добавка с  малинови  кетони, също  може да помогне, като стимулира  вашите клетки да освобождават повече мастни киселини. Друго проучване установява, че малиновите  кетони са  подобни  по структура на капсаицина. Капсаицинът е вещество, намиращо се в червените люти чушки.  Той  може да даде мощен тласък  на метаболизма Ви и да стимулира изгарянето на калории. Някои хора съобщават, че капсаицинът не действа добре на организма им, а малиновите кетони могат да са добра заместваща го алтернатива.

Напишете вашия коментар