Как да направим релеф в 4 бързи стъпки

Публикувано от Лидия Костова 12/01/2012 0 Коментари Фитнес,

Има две форми на загуба на тегло, за които изглежда постоянно се говори във фитнес средите. Първата е загубата на на телесните мазнини в замяна на чистата мускулна маса,а втората е така нареченото "нацепване", или орелефяване на мускулите за по-добра визия.

релеф

Четирите стъпки, които ще споделим с вас, са насочени към постигане и на двете цели, помагайки ви за стопяването на това извънредно количество килограми без да губите пиковата си форма и така да постигнете вашите цели.

Първа стъпка - да се игнорират всички чудотворни лекове


Виждали сме вестници, списания и други публикации, които показват продукти и "истински житейски истории" на хора точно като вас, които имат за цел да отслабнат и те са успели да постигнат това без много усилия.

Факт е, че има много начини, чрез които можете да отслабнете бързо, но не много от тях са дълготрайни, нито са безопасни за здравето, тъй като основната идея е да се намали количеството на храната, която приемате.

Вие също сте наблюдавали безброй хапчета за отслабване, които обещават да имат клинично доказани резултати , повече от 5 кг.отслабване на седмица, като ви променят така, че вашия естествен метаболизъм е в състояние да работи, когато намалява консумацията на храни.
 

Втора стъпка - да отслабнете чрез избягване на преработени храни


Трябва да имате силата и волята да избягвате храни, които натрупват екстра килограми, което означава, че трябва да забравите заведенията за бързо хранене, употребата на алкохол, сладолед и други преработени храни.

Митът, че намаляването на честотата на храненията през деня ще помогне със загуба на тегло е напълно отпаднал поради факта, че това насърчава грешната форма на загуба на тегло и загуба на мускули, като може да доведе до проблеми в рамките на останалите части от тялото ви, ако се продължи за дълъг период от време.

За да получите правилно хранително потребление, трябва да бъде следвано едно просто правило, яжте малко, но редовно, да речем по 6 пъти на ден.

 

Стъпка трета – наблягайте повече на кардио, отколкото преди

Толкова много хора казват, че те се стремят да намалят мазнините в тялото, за да се откроят повече мускулите или да добавят повече чиста мускулна маса и така пропускат сърдечно-съдовите упражнения, за да направят повече упражнения с тежести.

Въпреки че може да си мислите, че е по-добре да се помпате с тежести повече време, истината е, че ако търсите изгаряне на мазнините, трябва да повишите сърдечната честота, за да се повиши ефективността на вашия метаболизъм.

Човешкия метаболизъм е предназначен да помогне да се сложат протеини в уморените мускули, така че те да бъдат превърнати в енергия, но също така носи и сила, която да бъде в състояние да изгаря мазнините, които искате да изгубите.

Сърдечно-съдовите упражнения помагат за работата на мускулите за да стигнат до момента, в който трябва да разчитате на вашия метаболизъм. Целта е попълване на енергията, която е в рамките на мускулите, което означава, че докато вкарвате протеин в тези мускули, те ще изгарят мастните депа, които имате на разположение.

Въпреки, че необходимостта от кардио упражнения е огромна, вие също трябва да запомните, че претренирането може да доведе до по-бавен ефект, така че се опитвайте да въртите велосипеда или да тичате на бягащата пътека около 3-4 пъти седмично, а не всеки път, когато отидете на фитнес!

Стъпка четвърта – останете фокусирани и целете да постигате целите си

Загубата на тегло може да бъде трудна задача, особено когато сте изправени пред социална среда, но ако не останете фокусирани и не целите да се възползвате дори и в малките моменти, вие ще успеете да изгубите всички резултати, които сте постигнали досега.

Намирането на правилните мотивационни техники е изцяло личен въпрос, тъй като всички ние имаме различни предпочитания на някои "мотивационни методи", но гарантираме, че намерите ли Вашите, тогава вашата упорита работа няма да отиде на вятъра.

 

Напишете вашия коментар