Jack3d - за вашите фитнес цели

Публикувано от Лидия Костова 16/10/2011 5 Коментари Фитнес добавки,

Нека Ви припомним защо Jack3d е номер 1 пред-тренировъчен продукт.

Всички можем да се съгласим, че вашата диета и начин на живот са ключа към успеха във вашите фитнес цели - от загуба на тегло, до покачване на мускулни маса или състезателни успехи. Но понякога, дори и с перфектна диета, имате нужда от допълнително предимство. Jack3D е най-добрата добавка за преди тренировка. Това е безопасно формулиран продукт, който да доведе до невероятни ползи, като например трайна енергия и повишена издръжливост. Всички необходими  ползи, за да се постигне ефективна тренировка.

GET JACK3D!

 

Разликата между Jack3d и други пред-тренировъчни продукти


Не може да се отрече, че има прекалено много пред-тренировъчни продукти на пазара и е трудно да се реши, кой от тях си струва да се опита. Ето съставките и впоследствие причините, защо Jack3d е различен от останалите.

На първо място, основната му съставка, която е креатин монохидрат се доказа като най-ефективното вещество за насърчаване на енергийното ниво в организма, която се използва  не само от няколко, но от много продукти за изграждане на мускулите от много години насам. Това е доказанa съставка, не само ефективна, но и безопасна в същото време. Това е така, защото креатина не само увеличава размера на мускулите, но и силата.

Jack3d USP LABS

Следващата съставка е бета-аланин, който увеличава концентрацията на карнозин в мускулите. Когато мускулите ви останат без карнозин се получава умората. Но, когато приемате Jack3d преди да тренирате, Вие ще получите повече карнозин производство, което Ви дава повече издръжливост - както по време на силова тренировка, така и за кардио.

 

Друга активна съставка в Jack3d и по-често използвана при бодибилдинга и продукти за управление на теглото, е кофеин. Когато се приема кофеин преди тренировка се стимулира централната нервна система, а също така се стимулира възможността за изграждане на скелетната мускулатура. Това означава повече експлозивни моменти в залата.

Кофеинът разбира се ви помага и да се борите с умората и сънливостта - две неща, който никой не иска във фитнеса.

Кое по-чудесно в Jack3d  - формулирането и концентрацията на съставките или перфектното  съчетание на стимуланти?

Вие ще сте като озверял в залата, но един час по-късно ще сте спокоен и умерен. Това е така, защото Jack3d има синергичен смес от Geranimum (Здравец). Екстрактът от Здравец е стимулант който предоставя  прилив на адреналин. Той е изключително синергичен с кофеина. Можете да смятате, Geranium за по-"дългосрочен" стимулант, който не позволява "crash " ефект след тренировка, подобно на кофеина.

 Schizandrol А е друг мощен компонент на продукта. Преобладаваща, тази съставка ще помогне на Geranium в подобряване на фокуса и концентрацията Ви. Освен това, ще помогне за увеличаване на работоспособността на мускулите Ви - ще убеди мозъка  да вдигате по-големи тежести.

Jack3d USP Labs е на супер цена от 55 лв!
И накрая, съставката Аргинин (AAKG) – съединение,  което увеличава силата и пиковата мощност по време на тренировка. Също така  ще изпитате повишаване в вазодилизацията, което засилва притока на хранителни вещества към скелетните мускули, като по този начин се увеличава мускулното напомпване. Така че това напомпване от AAKG в Jack3D е това, което прави ръцете ви да изглеждат огромни и вените ви да изпъкват, когато тренирате.

 

5 Коментари

MA6INA7A:
18/10/2011, 09:44:07 PM
Отговор

Когато се тренира за изчистване на мазнините,този продукт в комбинация с BCAA + L-Carnitine ще има ли ефекта който сте описали по-горе и дали ще се чистя от мазнинките,който не са и чак толкова много ? Разбира се с правилния хран.режим. Поздрави ! хубав сайт чета блога всеки ден! :-)

Консултант от Фитнес Храни:
18/10/2011, 09:49:32 PM

С добра диета, BCAA и L-carnitine определено ще се топят мазнините и същевременно ще се запазва мускулатурата и силата благодарение на Jack3d.

minchobg:
30/10/2011, 09:21:34 PM
Отговор

А Може ли да попитам какви дози и по какъв начин да пия Jack3d аз съм на 15 тежа 83кг и 900 грама във какви лажички се пие чаени или големи и смесва ли се със вода,мляко или нещо друго? мерси предварително СТРАХОТЕН САЙТ ЕВАЛА :cheerful:

Консултант от Фитнес Храни:
30/10/2011, 09:49:49 PM

Вътре в Jack3d има мерна лъжичка. Започва се с 1/2 мерна лъжичка 30 минути преди тренировка. Разтваря се в около 200 мл вода. Следващият прием може да пробваш 1 цяла мерна лъжичка.

minchobg:
31/10/2011, 04:11:13 PM
Отговор

Страхотно Мерси :) :tongue:

Kaloyan Emilov:
07/12/2011, 09:27:13 AM
Отговор

Пречи ли, ако го пия 30-40 минути след хранене?

Консултант от Фитнес Храни:
07/12/2011, 10:18:22 AM

Ефекта ще е по-малък тогава. Трябва да са минали поне час-час и половина след последното хранене.

k0fata:
16/05/2012, 11:09:59 PM
Отговор

Здравейте,на 16 съм,има ли някаква вероятност да ми се разхлопа сърцето или да ми падне кръвното от този бустер

Напишете вашия коментар