Искате по-големи ръце? Прочетете това и го постигнете!

Публикувано от Лидия Костова 07/08/2013 0 Коментари Фитнес,
В залите навсякъде по света, ще видите хора, правещи бицепс свиване след бицепс свиване. Ако някой ги помоли да покажат своите мускули, те най-вероятно ще изпънат своите бицепси. Ами Вие? Е, щом четете тази статия, тогава трябва да знаете, че да притежавате огромни мускулести ръце, трябва да се съсредоточите върху Вашите трицепси.

Знаете ли защо? Това е така, защото трицепса е 2/3 от размера на ръката Ви. Само си представете, бицепса Ви е само 30%, докато трицепса заема 60%. Така че, ако пренебрегвате трицепса, това означава да пренебрегвате 60% от ръцете си, докато работите върху миниатюрните 30% наричани бицепси. Разбира се, че все пак трябва да работите над бицепсите си за един нормален и балансиран мускулест вид.

огромни трицепси съвет

Освен това, тъй като трицепсите са въвлечени в много други бодибилдинг упражнения, като военни преси, пейка преси и много други, то силните трицепси ще Ви помогнат да вдигате по-големи тежести за тези упражнения и по този начин ще бъде насърчаван допълнителен мускулен растеж в други части на тялото.

Вашите трицепси се състоят от три основни мускула докато бицепсите имат само 2. Ето защо съответните им имена започва с три и би. Това е още една причина, поради която трицепсите Ви трябва да са по-големи.

Форма за упражнение за трицепс:


Вие сте тренирали Вашите трицепси, но не виждате добри резултати. Това би могло да се дължи на движенията Ви по време на повторенията, където упражненията не се изпълняват в пълна гама движения. Масовата концентрация на трицепс мускулите е в горната част на ръката и затова трябва да простирате ръцете Ви извън това, което чувствате, че е естествено, за да достигнете до дълбоките влакна на Вашите трицепси.

На върха на тази Ви форма трябва да бъдете стриктни с минимални движения от лакътя при извършване на трицепс упражненията като френско разгъване и трицепс екстеншъни. Тези упражнения проникват дълбоко във Вашите трицепс мускули, когато ги правите с пълна гама от движения.

Упражненията за трицепс като преса на пейка с тесен захват, диамантени лицеви опори и кабелни издърпвания не Ви дават тази свобода на движение и на разнообразие, защото те са ограничени. Не, че не бива да правите тези упражнения, просто се съсредоточете върху тях по-малко.

Така че, за да се изгради грамадански трицепси, трябва да чувствате притеглянето на Вашите мускули, когато теглото е в най-ниската си позиция, преди да го издърпате назад.

Все още ли искате тези големи мускулести ръце? Тогава не забравяйте да работите усърдно върху трицепсите Ви и го правете в добра форма.

Напишете вашия коментар