Гарциния Камбоджа за отслабване

Публикувано от Лидия Костова 02/08/2013 0 Коментари Здраве и красота,

Искате ли да отслабнете лесно и дълготрайно? Ако търсите средство, което да Ви помогне в тази мисия, значи сте на правилното място. Запознайте се с продукт за отслабване №1 за 2011 година – Гарциния Камбоджа. Гарциния Камбоджа традиционно се използва за подпомагане контрола на теглото.

Какво ще постигнете с Гарциния Камбоджа?


  • Бързо изгаряне на мазнините от мастните депа

  • Потискане на апетита

  • Възпрепятстване на превръщането на поетите калории в излишни мазнини

  • Нормализиране на холестерола и триглицеридите в кръвта

  •  

 

 

гарциния камбоджа отслабване


Гарциния Камбоджа, е екзотичен плод, чийто специфични свойства са абсолютно ново откритие за Западния свят.  В края на 60-те години става ясно, че удивителните свойства на Гарциния се дължат на голямата й концентрация на ХЛК(хидроксилимонена киселина). Доказано е, че това съединение притежава способността да  намалява синтеза на мазнини от въглехидратите постъпили  в организма. По време на нормалния метаболизъм след хранене въглехидратните калории, които не са били използвани за произвеждане на енергия,  се складират  под формата на излишни подкожни мазнини и като гликоген.

ХЛК действа като инхибира ензима, който е отговорен за превръщането на  тези калории в мазнина. В резултат на това, тялото започва да  изгаря наличните мастни запаси, като по този начин се постига значително редуциране  на телесно тегло.Друго свойство  на Гарциния, което спомага отслабването, е нейното въздействие  върху централната нервна система.

При употреба на Гарциния Камбоджа,  се повишават нивата на серотонина, а ако не знаете, това е  хормона  регулиращ  апетита. Благодарение на това, продукта потиска апетита. Плода гарциния  стимулира процеса термогенеза. През този процес, тялото отделя топлина, която  спомага за изгаряне на повече калории и съхранените  от тялото излишни  мазнини.

Положителното действие на продукта Гарциния Камбоджа не се изчерпва с това. Съвсем наскоро става ясно, че гарцинията притежава  хепатопротективна способност срещу външни токсини, като например алкохола. Това означава, че гарциния  пречи на чернодробните клетки да се превърнат във фиброзни, като по този начин ги  предпазва  от увреждане, причинено от високите нива на кръвните липиди. Гарциния Камбоджа е добавка, която наистина трябва да опитате – отслабването с този продукт е лесно и здравословно!

Начин на употреба: Пиемайте по една капсула един до два пъти на ден с вода. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

 

 

Екипа на FitnesHrani.com препоръчва следните продукти Гарциния Камбоджа:

https://www.fitneshrani.com/haya-garcinia-cambogia-500-mg-90-kapsuli

https://www.fitneshrani.com/hca-chitosan

 

Напишете вашия коментар