Гърди - Флайс с кабели от горна лежанка

Публикувано от Лидия Костова 10/10/2011 0 Коментари Упражнения,
Гърди - Флайс с кабели от горна лежанка

флайс с кабели

гърди флайс с кабели горна лежанка

1.За да получите стартовата позиция, настройте  ролките от  нивото на пода (възможно най-ниското ниво на машината, която е на височина под торса Ви. ).
2. Поставете пейката под  наклон (при 45 градуса) по средата между двете ролки, изберете тегло от всяка една страна и вземете дръжките във всяка ръка.
3. С дръжка във всяка ръка, легнете на наклонената пейка и вдигнете ръцете на ръка разстояние пред лицето. Това ще бъде вашата начална позиция.
4. С лека извивка на лактите  (с цел предотвратяване на стреса на бицепса), снижете  ръцете си от двете страни в широка дъга, докато почувствате разтягане на гърдите . Вдишайте, докато изпълнявате тази част на движението. Съвет: Имайте предвид, че по време на движението, ръцете трябва да останат неподвижно. Движението да се извършва само в раменната става.
5. Върнете ръцете нагоре обратно към стартовата позиция, като стиснете гръдните мускули и издишайте. Задръжте в тази  позиция за секунда. Съвет: Уверете се, че да използвате една и съща дъга на движението, използвана за понижаване на теглото.
6. Повторете движението за предписаното количество повторения.

httpv://www.youtube.com/watch?v=GtHNC-5GtR0

Напишете вашия коментар