Диетата за вашите плочки – 4 седмици горене на мазнини

Публикувано от Лидия Костова 25/06/2012 1 Коментари Хранене,

Времето се затопля. Това означава, че коремните си мускули не се нуждаят от този слой на мазнинна изолация. Отървете се от него, бързо!

Сигурен съм, че сте чули, че има ограничение на броя на килограмите, можете да отслабнете за една седмица. Повечето доктори ще ви кажат, че отслабването с 0,5 – 1кг на седмица е здравословната загуба на тегло..

Е, имаме добра новина за вас.

Това е лъжа.

Ако искате да губят мазнини по-бързо, увеличете циферблата и пуснете  топлина. За да се направите вашите коремни мускули поп, термостата ви трябва да бъде фиксиран в червената зона.

диета за плочки

Когато започнем да говорим за счупване на въображаемата 1кг на седмица за отслабване граница, ще чуете много хора, които се чудят дали това е здравословно.

Ние поставяме вашето здраве като основен приоритет. Ето защо, на тази диета, ще ядете повече зеленчуци и богата на хранителни вещества храна от 80-90% от американците.

Учените не са открили физиологична граница за количество загуба на мазнини загуби в 7  или 30-дневен период. Няма данни или доказателства, които показват, че загубата на 1кг на седмица е по-здравословна, отколкото загубата на 2кг.

2 килограма по-малко е по-здравословно, отколкото само 1 килограм. Как губите това тегло е това, което прави вашата диета здравословна или нездравословна.

Големи усилия - големи резултати

Ще ви покажем как да се възползвате от трудно свързаните биохимични пътища в тялото ви за да вкарате мазнините по тялото ви в кръвния поток.

По този начин, вие имате 24-часова непрекъсната доставка на енергия, както и цял ден на изгаряне на мазнини. След четири седмици, 8 свалени килограма и наскоро нацепени коремни мускули, ще видите, че сте били умни за вашата загуба на тегло,а не нездравословни.

Тези резултати са по възможностите ви, но това изисква доста работа. Усилията не се интересуват дали имате лоша генетика или не.

Усилията не се интересуват, ако не разполагат с достъп до най-доброто оборудване на вашата фитнес. Големи усилия получават големи резултати. Вие имате цялата диета и нужната  информация в тази статия, вие просто трябва да осигурите усилия.

Калорийна главоблъсканица

Загубата на тегло е много по сложно, от това колко калории приемате и колко изгаряте. Научните изследвания показват, че намаляването на количеството на въглехидратите, което консумирате променя метаболизма ви.

От ядене на малко въглехидрати, можете да ядете повече калории и да губите повече тегло, отколкото като следвате традиционното ниско съдържание на мазнини и по-високо съдържание на въглехидрати в диетата ви.

Тъй като тази диета е проектирана, за да ви помогне да губите максимално тегло в кратък период от време, тя е нож с две остриета, който ниското съдържание на въглехидрати и малкото калории.

Вашият дневен калориен прием е определен на 11 калории за килограм телесно тегло.С други думи, ако в момента тежи 100 килограма , ще започне от 2200 калории на ден. Не се притеснявайте твърде много, ако дневния ви прием на калории е малко над или под вашата цел.

След като минат няколко седмици и започвате да се изчиствате от мазнините, може да се наложи да снижите калориите си до 10 калории на килограм телесно тегло, за да накарате тялото си да използва останалите мазнини от средната част на тялото ви за енергия, а не на изолация.

Зареждане с протеини

Вашият дневен прием на протеин трябва да бъде около 1 грам на килограм телесно тегло, или най-малко 30% от общите ви калории. Не се притеснявайте за загубата на телесна маса.Ако следвате тази диета и програма точно, мускулите ви ще бъдат добре защитени.

протеини диета

Вашето тяло често функционира от еволюционна гледна точка /  оцеляване. Исторически погледнато, ние бихме изграждали мускули за оцеляване: да местим големи се камъни, пренасяне дървета, изграждане на хижи, лов, събиране на храна.

Ако човешкото тяло се нуждае от мускулите за да оцелее, то тогава не би ги разграждало за гориво.

С цел да имитираме  "пещерен човек", ние тренираме в зала. Повторения от 8, 12, 15 или дори 20 са добри за стимулиране на метаболизма ви. Но по-тежки серии от по 4-6 повторения дават на тялото ви съобщение, че, ако не поддържа мускулите, той ще бъде смачкано.

Протеин изисква от тялото ви повече енергия, само за да го смели.

За това протеина увеличава изгарянето на повече калории през деня. Високият прием на белтък в тази диета ще запази мускулите и ще помогне да увеличите скоростта на вашия метаболизъм.

Протеина също така е известен хормонален фат-бърнър. Приемането на протеин кара да се освобождават хормоните, които предизвикват изгарянето на мазнини, като CCK и глюкагон.

CCK сигнализира на мозъка ви, че сте пълни и задоволени от храната, дори ако сте яли по-малко калории.

Глюкагонът е катаболен хормон, който разгражда съхранената енергия, така че да може да се излее в кръвния поток и да се използва за гориво през целия ден.

Въглехидратния фактор

За да увеличите загубата на мазнини, трябва подхраните тялото ви по време на тренировките и също така да получите енергия от телесните мазнини през целия ден. Даването на лесен достъп на тялото ви до складираните телесни мазнини, като гориво, също ще защити мускулите ви, докато сте на диета.

Въглехидратите са предпочитан източник на гориво за тялото ви. Като ги намалите, тялото ви е принудено да намери друг източник на енергия: мазнините. След като снижите въглехидрати до 40-60 грама на ден (10-20% от общите ви калории), ги поддържайте така.

Тренирайте вашата система да се подхранва с мазнини, а не въглехидрати. След като тялото ви започва ефективно използване на мазнините като основен източник на гориво, то ще осъзнае, че има обилно количество енергия в готовност и не толкова лесно ще катаболизира мускула.

Въглехидратите предизвикват освобождаването на хормона инсулин. Помислете за инсулина, като "хормона портиер" по отношение на загубата на мазнини и мускулния растеж. По време диетата HD Abs, ще промените вашия прием на въглехидрати, за да използва инсулина във ваша полза, като същевременно се сведат до минимум негативните ефекти, които може да имат върху загубата на мазнини.

Не се притеснявайте, приложението е много просто. Вие ще приспособите вашият прием на въглехидрати в отношение с вашите тренировки.

Нормални въглехидрати = Въглехидратите са 10-15% от общите ви калории.

Високо съдържание на въглехидрати = Яжте допълнително 40-60 грама въглехидрати на ден. Увеличете приема на въглехидрати, за да се максимизира усилията и възстановяване от тренировките ви.

Ниско съдържание на въглехидрати / калории = едно хранене по-малко в тези дни намалява приема на калории и въглехидрати за деня.

Въглехидратните дни следват този режим:

Понеделник: Високо съдържание на въглехидрати

Вторник: Нормално съдържание на въглехидрати

Сряда: Високо съдържание на въглехидрати

Четвъртък: Нормално съдържание на въглехидрати

Петък: Високо съдържание на въглехидрати

Събота: Нормално съдържание на въглехидрати

Неделя: ниско съдържание на въглехидрати / калории

Работете усилено върху дните с високо съдържание на въглехидрати. Допълнителните въглехидрати ви зареждат с гориво, позволявайки ви тренирате по-усилено, да се възстановявате по-бързо и да изгорите повече калории. В неделя, не  тренирайте изобщо. Вашето тяло не притежава същите енергийни нужди, така че отпадането на едно хранене ще помогне на тялото ви да използва повече мазнини.

Изправете се срещу мазнините

Мазнини съставляват останалата част от калориите ви. Яденето на достатъчно мазнини и намаляването на вашите въглехидрати дава знаци на тялото ви да  премине към производството на ензими и оптимизиране на биохимичните процеси, които подкрепят използването на мазнините като гориво.

Не икономисвайте от мазнини. Вашето тяло се нуждае да свикне да се подхранва с мазнини, а не въглехидрати.

 

Следвайте тези 3 Правила:

1. Хранете се със разнообразни мазнини. Яденето на различните видове мазнини гарантира, че вие ​​ще получите всички есенциални мастни киселини, а също и разнообразие от допълнителни хранителни вещества, антиоксиданти и фитохимикали, които идват от храни с по-високо съдържание на мазнини храни, като ядки, масла и авокадо.

2. Взимайте допълнително рибено масло всеки ден.

3. Можете да ядете по-твърди мазнини, отколкото обикновено, така че не се страхувайте да ядете малко масло или сирене.

Ново проучване показва, че намаляването на размера на въглехидрати в диетата ви променя, начина на преработване на мазнините от организма, рискът от увеличаване на нивата на холестерола не изглежда да е в сила вече.

 

1 Коментари

eti66666:
21/07/2012, 01:16:59 PM
Отговор

Има грешка в сметките ...100 кг x 11 калорий = 1100 калорий , а не 2200 калорий ... Май е по 22 калорий на килограм ...тогава вече е 2200 калорий :)))

Напишете вашия коментар