Четири добри причини за използване на фет-бърнъри

Публикувано от Лидия Костова 21/01/2013 0 Коментари Фитнес добавки,

Фет-бърнарите са  добавки, които ще Ви помогнат да  постигнете   оптимални резултати, в областта на отслабването. В тази статия ще Ви представим 4 причини, поради които е добре да започнете прием на фет – бърнар. Ако  имате някое и друго килце отгоре, и сте решили да се отървете от излишното, може би е време да погледнете към перспективите – подходяща диета, интензивна тренировъчна програма и ефективен фет – бърнар. След  като сте взели решението да отслабнете,  най-вероятно ще попаднете  в една от следните  три групи:

fatburneri relef

Група 1: Това са хората, които ще се търсят  най-бързият, най-лесният и най-безболезненият  метод, за да стигнат  до крйния резултат, а именно отслабването. Тези хора са готови да опитат всичко – от диети за бързо отслабване, до магически хранителни добавки, само и само да отслабнат, без да им се налага да тренират и да  правят прекалено много усилия.

Група 2: Към втората група спадат хората, които смятат че единственият начин да отслабнат е, чрез  кръв, пот, и сълзи. Тези хора безусловно  ще робуват  на кардио уредите, ще вдигат до припадък тежести във фитнес залата, и няма да консумират почти нищо друго, освен  сурови зеленчуци и протеин. Това са хора, които смятат, че за да бъде нещо ефективно, пътят към него винаги е труден, и че  "лесния начин" вероятно не е най-добрият начин.

Група  3: В тази група се намират хората, които са комбинация между предните 2 групи. Тези хора също знаят, че за да постигнат нещо трябва да вложат труд и упоритост, но също така са наясно, че на пазара има продукти, които могат да направят  отслабването  малко по – лесно  и бързо.Те обаче също така  разбират, че използването на тези добавки не означава, че мазнините ще се стопят от самосебеси, а просто ще допълват и подпомагат този процес.

Надяваме се, че Вие принадлежите  към  третата  група, а ако не е така, преразгледайте своите действия и започнете да разсъждавате като хората от тази група. Наистина на пазара има много добавки, които комбинирани с тренировки и добра диета, ще Ви помогнат да отслабвате повече и по – бързо. Ето че дойде момента, да Ви запознаем с причините, оправдаващи техния прием.  В нашият случай, става дума за онези добавки за отслабване, наречени фет – бърнари.

Защо да приемате фет – бърнари?

 1. Борба с гладът

Първото нещо, което трябва да  разберете за фет – бърнарите е, че те спомагат за изгарянето на излишните мазнини, с помощта на различни механизми. Термогенните фет – бърнари са категория на фет – бърнарите, и за тях се смята че ускоряват горенето на мазнини и отслабването, чрез повишаване на температурата на тялото и ускоряване на метаболизма. Замислете се обаче, кой е основният проблем на една диета, който много често Ви кара да я нарушите? Разбира се, това е гладът.

Може би  гладът който изпитвате по време на вашата диета е толкова силен, че дори не мечтаете за някоя вкусотийка, а просто за храна…каквато и да е тя. Ако чувството на глад е наистина проблем за Вас, това е причина да започнете да приемате фет – бърнар. Има такива, които спомагат да се притъпи чувството на глад, като действат през целия ден. Ако не изпитвате глад, ще приемате по – малко калории, което наистина ще улесни вашето отслабване.

2. Повишаване на енергийните нива

Когато искате да отслабнете, трябва да приемате по – малко калории отколкото изгаряте. Нискокалоричните и нисковъглехидратните диети обаче, значително намаляват енергийните нива. Това означава, че Вие ще имате по – малко енергия, което ще е проблем за Вас, особено ако тренирате. Един бодибилдър с ниски енергийни нива, не само че има слаби фитнес постижения, но неминуемо губи мускулна маса, защото тялото започва да използва мускулите, за да си възстанови енергийните нива.

Има много фет – бърнари, които съдържат съставки от рода на кофеина. Те ще Ви помогнат  да увеличите  енергийните се нива отново, без  да се налага да приемате допълнителни калории, което би застрашило крайният Ви резултат. Повече енергия означава, че ще имате  по – интензивни и ефективни тренировки. А това Ви гарантира, че не само ще отслабвате, но и ще оформите мускулите си, без да губите и сантиметър от това което сте постигнали.

3. Подобрени нива на концентрацията

Ако започнете да приемате фет – бърнар, след  няколко дни  ще разберете, че всъщност той помага за подобряване на умствената  концентрация. Въпреки че това не е пряко свързано с способността Ви да изгаря мазнините, има съществено значение. Може би  сте изпитвали на свой гръб, невъзможността да се концентрирате когато сте на диета. Това произтича от непрекъснатото мислене за храна, и е сериозен негатив, особено когато трябва да тренирате. Приемайки  подходяща  хранителна добавка за изгаряне на мазнини, ще постигнете възстановяване и запазване, а дори и повишаване на възможността за концентрация. Чрез стабилно концентриране,   можете да поддържате фокуса си по време на тренировка,  или други умствени дейности.

4. Подобряване на здравословното състояние

И накрая, още една причина, поради която трябва да обмислите приемането на фет- бърнар, е  факта че някои от тях  съдържат съставки, които могат да помогнат за подобряване на цялостното Ви здравословно състояние.  Като пример за това ще Ви дадем един типичен фет – бърнар, съдържащ като съставка растението  Йохимбе. То не само спомага изгарянето на излишните мазнини, но също така  ще увеличи притока на кръв към крайниците, и по този начин ще подобри вашето оросяване.

Напишете вашия коментар