Celadrin – новото лице на подкрепата за ставите

Публикувано от Лидия Костова 01/11/2013 0 Коментари Здраве и красота,

Притеснително е, ако сте един от милионите хора, които живеят с нарушения в ставите си. Естествено Вие не се нуждаете от напомняне за битката, която трябва да водите. Обикновените задачи стават главни, а главните задачи стават непоносима болка, която непрекъснато Ви напомня за това какъв е бил животът Ви преди този срив. Много от страдащите изгубват надежда, докато други безнадеждно изгубват много от активностите в живота.

celadrin

През последните 10 години, са постигнати значими постижения в хранителната наука, които са прокарали пътя за модерни продукти като глюкозамин, SAMe, хондроитин, МСМ и други. В резултат на това милиони хора са открили облекчение и продължават да използват тези продукти, за да подпомогнат постигането на здравословна мобилност. За техен късмет науката, която стои зад тези продукти се е развила стабилно. Celadrin® e може би най-убедителното доказателство към днешна дата. Нека да го проучим.

 Защо Celadrin?


Накратко, Celadrin e новаторска бленда от ацетилизирани мастни киселини, естери и други синергични агенти, които подобряват мембраните на клетките в цялото Ви тяло, което резултатира в по-добра мобилност и нормализирана ставна функция. Екстремно високият потребителски успех и пълната липса на странични ефекти е помогнала на Celadrin да се изкачи до рангът на великолепен продукт за подкрепа на ставите. Да, това е дръзко изказване. Въпреки това, само един поглед над подпомагащото изследване е достатъчен, за да убеди дори и най-скептичния критик, че това е истински пробив в науката. Celadrin може да осигури бързо, кумулативно облекчение и е доказано от екстензивните клинични изследвания.

За разлика от популярните нестероидни и антивъзпалителни лекарства, които просто замаскират дискомфорта в ставите, Celadrin се прицелва към източника чрез подпомагане на клетъчните мембрани и възстановяване на виталните флуиди, които омекотяват костите и ставите. Ултимално това е, което прави възможно да се радвате на свободни движения без триене на костите, което да ограничава дневните Ви активности. Работейки по почти същия начин както останалите мастни киселини, Celadrin е патентована бленда от естерифицирани мастни киселини, която предизвиква положителни промени на клетъчно ниво. Когато това се случи, клетъчните мембрани стават по-реактивни и по-малко по-малко склонни към влошаване ставния хрущял.

 

Колко дълго да го приемам?


Не само,че този продукт работи добре, но проучванията продължават да илюстрират възможностите на Celadrin да работи бързо. Това се дължи на това колко лесни за абсорбиране са неговите съставки. През 2005 едно университетско проучване с контрол над плацебото прегледа 42 пациента, които страдаха от не напълно функциониращи колена. Само след 30 минути 100% от тях са реагирали на лечението с топична форма на Celadrin и веднага са усетили значително подобрение в ставната им мобилност. Дори по-впечатляващо е, че всеки участник е демонстрирал продължителни и възстановяващи ползи през целия курс на изследването (30 дни).

 

 

 Как да използвам Celadrin?


Един от най-атрактивните елементи на Celadrin е гъвкавостта, която потребителите имат, когато става дума за поемане на отговорността за ставното им здраве. Той се предлага в боторична и топична форма, и всяка от тях е еднакво ефективна. Някои потребители са докладвали по-добри резултати от приема на оралната му форма, докато други са нанасяли топичния лосион директно над целевите зони.

И все пак няма двама еднакви човека. Съответно ефектите, ще се различават от човек на човек. Ето защо може да бъде разумно да определите кое приложение на продукта работи най-добре за Вашия конкретен случай.

 

 

А какво, ако нямам ставни проблеми?


За начало, вие сте много щастливи. Ако Вашите стави са силни и заредени с течност, Celadrin е един от най-лесните начини да ги поддържате в този вид! Хрущяла  постепенно се руши и се проявява в продължение на дълъг и бавен период от време.
В много случаи, има много малко предупреждения, че коляното или рамото е на път да стане част от една по-страшна и увеличаваща се статистика.

Вашите стави могат да се чувстват добре днес, но ще бъдете изумени колко бързо това може да се промени. Помислете за Celadrin като застраховка за Вашия хрущял. Вие може да не сте в състояние да видите непосредствена нужда от подкрепа в момента, но ако ставите Ви поддадат, Вие искрено ще желаете да сте я имали.

 

 

Какво да търся в един продукт с Celadrin?


Както при всяка диетична добавка и продукт за подкрепа на ставите, Вие винаги трябва да гледате за висококачествена формула от доверен, добре развит производител с история в произвеждането на качествени продукти.

 

 

FitnesHrani.com препоръчва NOW Foods Celadrin, вижте тук!

 

Напишете вашия коментар