Билката разгонен козел - продукти, ефект и цена

Публикувано от Лидия Костова 02/09/2013 0 Коментари Здраве и красота,

Сексът  играе жизненоважна роля в повечето здрави взаимоотношения.Но от време на време, ежедневния стрес може да вземе връх както при мъжете, така и при жените. Вие не можете да контролирате последствията от това в сексуално отношение, които най – често са свързани с ниско либидо, а и по – лошо – с  еректилна дисфункция! Но не е нужно да позволите на тези проблеми да провалят семейният Ви живот, или да Ви накарат да страдате от ниско самочувствие. Защото има една билка, която може отново да Ви “вкара в играта“ и нейното име е  Horny Goat Weed, или “разгонен козел“!

Ако желаете да купите продукта Horny Goat Weed , кликнете тук

билка разгонен козел цена

Билката, със закачливото име “разгонен козел“, е получила името си съвсем неслучайно. Още преди векове, пастирите на кози забелязали, че когато животните пасли тази билка, придобивали изключителна сексуална мощ.  Horny Goat Weed  е билка, роден в азиатските страни като Китай и Корея, и е била  използвана  в продължение на векове в китайската медицина за лечение на заболявания като умора, болка артрит и сексуална дисфункция. Въпреки че билката е едва прохождаща на пазара за билкови добавки, на учените вече е ясно, че  има истина в тези твърдения, че “разгонения козел“ може да има много ползи по отношение на сексуалността, и човешкото здраве като цяло.

Видео ревю на ProLab Horny Goat Weed


Едно скорошно проучване на билката,  откри  седем различни флавоноиди, съдържащи се в нея. Флавоноидите са съединения, открити в много растения, плодове и зеленчуци, които предлагат антиоксидантна защита, ако се консумира от хората. А може би най – открояващата се съставка в билката „разгонен козел“ е мощния  Icariin, който според специалистите бе могъл  да помогне  за спасяване от  увреждане на мозъчните клетки, и  за предотвратяване и облекчаване на симптомите на деменция. Има и изследвания на Horny Goat Weed, според които билката  има  противоракови ползи. Изследванията продължават да показват изключителните  положителни резултати на това растение, за   мозъка и здравето на ставите.

Horny Goat Weed е известна най – вече като билка, естествено повишаваща либидото и сексуалните функции, и подобряваща  репродуктивното здраве. Въпреки това, Horny Goat Weed също има много ползи за цялостното здраве и благополучие. Традиционните китайски лекари винаги са знаели за големите ползи за здравето от лечебно растение, и са го използвали  в практиката си в продължение на векове. Първоначално, традиционните  китайски лекари  правели  тинктури от Horny Goat Weed, за  да лекуват   сериозни заболявания като, главоболие,  болки в ставите, болки в гърба, бъбречни заболявания и мозъчни увреждания.

Ползи от билката “разгонен козел“


1. Сексуални  проблеми, особено при мъжете

Вие вероятно сте се досетили,заради името на билката,  че това е областта, в която “разгонен козел“ се използва най – вече. Билката  е доказано подобрява либидото, премахва еректалната дисфункция, и повишава сексуалната енергия. Билката се счита за много по – безопасна от традиционната виагра, а осигурява същите ползи като нея. За този ефект е отговорно съединението Icariin, което повишава концентрацията на азотен оксид в тялото. Както може би знаете, азотния оксид разширява кръвоносните съдове в цялото тяло, като по този начин повече кръв  достига до половите органи, подобрявайки техните функции.

2. Ниски  нива на тестостерон

Недостатъчните нива  на този хормон са сериозен проблем при мъжете, защото води до липса на енергия, лесна уморяемост, натрупване на повече мазнини и загуба на коса. Тестостеронът е основният мъжки полов хормон, а билката “разгонен козел“  показва умение да повишава  нивата  на тестостерона, давайки  тласък за оптимизиране на здравето на мъжете. Атлетите и бодибилдърите също използват добавки с “разгонен козел“,  за повишаване на енергийните  нива. Това помага на спортистите  да се  представят по-добре по време на тренировка и интензивна физическа подготовка.

3. Сърдечно-съдови  заболявания

Билката “разгонен козел“ предотвратява втвърдяване на артериите, състояние, известно като атеросклероза. Атеросклерозата води до по-сериозни сърдечно-съдови заболявания хипертония, исхемична болест на сърцето, инфаркт и инсулт.

4. Остеонекроза 

Това е състояние, при което костите костните клетки умират, тъй като няма достатъчно кръвоснабдяване към костите.Изследвания върху билката “разгонен козел“ разкриват, че съдържащите се в нея  флавоноиди предотвратяват  образуването на кръвни съсиреци и мастни натрупвания, които са причина за  запушване и невъзможно  кръвоснабдяване на костите.

5. Възпалителни заболявания

Едно от най-ефективните лечебни свойства на “разгонения козел“ е неговия  противовъзпалителен  ефект. Той спомага за  облекчаване на симптомите на широк спектър от  възпалителни състояния като астма, бронхит, възпалително заболяване на червата, и артрит. “Разгонен козел“ също така ускорява ремонта и възстановяването на мускулите, след тренировка или интензивно физическо натоварване.

Лечебните ефекти на Horny Goat Weed са добре известни в целия западен свят, и  дори в  болници се  използва за лечение на пациенти с бъбречни и чернодробни заболявания.Традиционните китайски лекари вярват, че билката има силни детоксикиращи ефекти върху бъбреците и черния дроб. Някои китайски лекари предписват Horny Goat Weed за артрит, като естествено средство за облекчаване и лечение на болката. Също така, билката “разгонен козел“ се използва при състояния  като  хипертония, главоболие, болки в гърба, високо кръвно налягане и стрес.

Учените са просто на ръба на разкриването на всички  ползи от Horny Goat Weed за здравето  и благополучието. Може да сте настроени относно всички тези едва ли не чудодейни свойства на “разгонения козел“, но те са научно доказани и документирани.  Ако искате да се възползвате  изцяло от предимствата на Horny Goat Weed, е желателно да се  храните  здравословно и да извършвате  повече физически упражнения. С комбинация от здравословно хранене, редовни физически упражнения и мощната  естествена  добавка в лицето на билката “разгонен козел“, Вие гарантирано ще подобрите своето здравословно състояние.

 

Напишете вашия коментар