8 Шокиращи бодибилдинг FAIL снимки

Публикувано от Лидия Костова 13/01/2012 2 Коментари Фитнес,
мускулесто куче

Това куче е порода хрътка, което е диагностицирано с рядко генетично заболяване,  като не може да задържи тази добра форма, ако се храни с нормална храна. Въпреки, че изглежда здравословно, ефектите от заболяването върху тялото на кучето са огромни и продължителността на живота на Wendy е намален драстично.

Грег Валентино - ефектите от синтола

Бодибилдъри от цял свят търсят начини как да направят мускулите си максимално големи, някои прибягват до инжектиране на синтол в техните мускули. Опасностите, които произтичат от синтола може да видите в горната снимка. Инжектирайки синтола в погрешната част на мускула, се сдобивате с деформирани завинаги ръце.

мускулести крака

Тази снимка се появи в интернет демонстрирайки огромните размери на квадрицепсите на бодибилдър. Не можем да сме сигурни дали тази снимка не е обработвана на фотошоп, но съдейки по долната част на краката, които изглеждат дебели като дърво, сякаш е обработвана (или не!) :)


bodybuilderБодибилдинг е начин на живот за някои хора и тази снимка доказва точно това.


 Дете бодибилдър


Тази снимка шокира света, когато се появи на бял свят. Дете бодибилдър с мускулна дефиниция на възрастен. След бъдещо разследване в тази история, новината, че баща му е давал вид стероид не шокира света така, както първоначално снимката.
Най-малкият бодибилдър в света

Запознайте се с Адитя Дев, едва 40 см. висок и тежащ 9 кг. но малкият индиец има сила да вдига 1,5 кг. дъмбел, което като се има предвид пропорциите му е забележително.

мускулеста жена

Както с много неща в рамките на настоящия ден, бодибилдингът се превърна в начин на живот за мъжете и жените, като има жени, които се опитват да покажат, че те също могат да бъдат по-силният пол. Както можете да видите от този реален образ, по-горе, те са също толкова склонни да посветят време и усилия в развитието на телата им, докато все още са в състояние да се разглеждат като дами, дори и след достигане на горната точка.

Мама или Татко?

Eто и едно доказателство, че жените се стремят да превърнат бодибилдинг в унисекс начин на живот.


Както можете да видите от тази снимка, това, което изглежда да бъде майката на момичето в дясно има огромни ръце, които показват, че тя има същото желание да изглежда, както някои от по-големите мъже, което видяхме по-рано в тази статия.

(Не бихте искали да се срещнете с нея в някоя тъмна уличка след залез слънце ... Бихте ли?)