8 мотивиращи съвета за справяне с глада за сладко

Публикувано от Лидия Костова 15/09/2011 0 Коментари Фитнес,

Една от най-големите пречки за постигане на вашите фитнес цели е контролирането на апетита към мазни храни. Ако и вие сте от тези хора, защо да не опитате един от тези 8 мотивиращи съвета.

Няма значение какъв вид диета спазвате - това е без значение, както и колко дълго сте били във фитнес залата или сте спортували. Във всеки един момент изкушенито от вкусна джънк храна е била право в лицето ви. За някои това е "Макдоналдс", за други това е парче сочна пица.

глад за сладко

Първото нещо, което трябва да знаете е, че е напълно нормално да с сте гладни. Независимо каква храна, вие имате нужда от нея. Второто нещо, което трябва да знаете е, че има начини за преодоляване на тези изкушения . Но как?

1. Не си казвайте, че не можете да хапнете нещо.


Това е абсолютно последното нещо, което искате да направите. В момента в който вие казвате "Аз никога не мога да ям това отново", е всъщност първото нещо, което искате. Но още на другия ден всичко се повтаря. В интерес на истината, думата „не може„ не е най-големият проблем тук. “Не” може да е само една дума, която никой не обича да чува.

 

2. Кратка кардио тренировка


Най-добрият начин да се избегне изкушението е, да бъдете много далече от него. Ето защо, ако смятате, че сте на път да кривнете от правия път, трябва да направите за петнадесет или двадесет минути разходка пеша .или крос. Чрез кардиото, вие ще се фокусирате върху задачата да изключвате вредните храни. Фактът, че вие правите нещо, да ви помогне да постигнете целта си, а не нещо, което да ви задържи, е много мотивиращо и засилващо.

 

 

3. Останете хидратирани


Вие вероятно се опитвате, чрез приемане на много вода, да останете по-малко гладни. Проучванията са показали, че когато хората са зажаднели за сладкиши или нездравословни храни, то може да бъде признак на обезводняване. Отпивайки от чаша ледена вода може да помогне да се предотврати това изкушение. Трябва да се пие много вода всеки ден, най- малко 2-3 литра дневно.

 

 

4. Направете си лист с здравословни храни, които са по- евтини от лошата храна


Един от сигурните начини за действие е всеки да се вдъхнови и да направи нещо.Покажете нагледно своята лична финансова награда от здравословната храна. Това е помогнало на много хора и сме сигурни, че ще помогне и на вас.

 

 

сладко и диета

 

 

 

5. Получаване на подкрепа от семейството


Друга мотивация или още наречена стратегия е с помощта на линия, в известен смисъл. Когато мислите, че сте на път да се отдадете на мазна и вредна храна, говорете с любим човек или се обадете на вашия партньор . Понякога, когато чуете познат глас, който ви напомня защо се прави това и защо не трябва да се отдадете на този стремеж е успокояващо и може да ви даде нов тласък. Няма нищо срамно в това да се казва, че имате нужда от помощ. Това е знак, че сте отдадени на каузата, и сте склонни да правите това, което е необходимо.

 

 

 

6. Задайте си един въпрос


"Кое е по-удовлетворяващо: вкуса на тази храна или вкуса на успеха?"

Това е в основата на конфронтационния метод. Мислете за избора си. Можете да се насладите на удовлетворението от яденето на една торта или пица и малко време след това да съжалявате. Или можете да си припомните за удовлетвореността от това да завършите това, което сте започнали е много по-голяма, отколкото храната, която преминава през вашето тяло.Това е доста лесно решение.

 

 

7. Превърнете стремежа в награда


Можете да превърнете всичко във ваша полза. Това е техника, която е помогнала на много хора в грешното време.Сега е време да помогне и на вас. Нека се върнем към вредните хамбургери например. Може да сте са зажаднели за него, но знаете, че не трябва, защото ще посетите фитнеса. В този момент, можете да си кажете, че ако се овладеете, докато не постигнете целите си, тогава може да получите сандвич, като награда. По този начин не се казва, че не може да го получите, а се дава още един стимул да остане като цел.

 

 

8. Визуализирайте


Когато мислите да приемете нещо нездравословно, отидете в тиха стая, където можете да седнете и да се отпуснете. Изключете светлините и затворете очи за няколко минути. През този време, мислете за фитнес залата и си представете, че тренирате. Вие сте силни и здрави. Виждайки това, което искате, ще се придържате по лесно към фитнес режима .Целта е избягване от изкушението на вкусните, но вредни храни.

Прилагането на някои или на всички от тези стратегии ще ви помогне да се преборите с изкушенията, които изглежда са навсякъде около вас и ще ви държи фокусирани върху това, което наистина е важно за вас. Никой не казва, че това ще е лесно, но възнагражденията от всички тези лишения ще бъдат - постигнатите цели и красивото тяло.

Фитнес Храни препоръчва:

 

AMIX HCA (Garcinia Cambogia) 150 капсули

 

 

Напишете вашия коментар