8 минутна домашна тренировка за корем - първо ниво

Публикувано от Лидия Костова 14/08/2013 0 Коментари Упражнения,
Тази тренировка е предназначена за трениране на коремните мускули (ABS). Подходяща е както за мъже, така и за жени. Няма особени изисквания за този модул; просто трябва да знаете как правилно да изпълните упражненията, които той включва.


ПРОГРАМА

Изпълнявайте тази тренировка всеки втори ден (например понеделник-сряда-петък) в продължение на най-малко две седмици. Тогава Вие ще бъдете готови да се справите със следващото ѝ ниво.
Успех, за получаването на шест плочки!

Как работи тази тренировка
1. Аеробната работа над коремните мускули в продължение на 7 минути стимулира капилярите в тази област. Те от своя страна увеличават притока на кръв.
2. По-голям приток на кръв означава по-голям поток на кислород - а мазнините изгарят само в присъствието на кислород.
3. Тонизираните мускули се нуждаят от повече калории (Kcal), за да останат активни. Нашият организъм има тенденция да се освободи тези калории в района в близост до активните мускули. Така той изгаря мазнините в тази област.

Как да използвате тази тренировка

1. Модулът е предназначен за "аеробна" работа в коремната област. Изпълнявайки я веднага след аеробна тренировка (например: бягане, набиране, плуване или други аеробни дейности) ще подобрите положителния ефект от нея.
2. Научете инструкциите за всяко упражнение от тази тренировка. Уверете се, че изпълнявате упражненията правилно.
3. Обърнете внимание на правилното дишане по време на изпълнение на упражненията. Това е много важно и ще Ви помогне да постигнете най-добрите възможни резултати.

Напишете вашия коментар