Biotech Wianabol 90 капсулиBT4891
Biotech Wianabol 90 капсули
51.00 лв
product header
Biotech Wianabol 90 капсулиBT489

Повишаването на тестостероновите нива е цел на много бодибилдъри и спортисти. До скоро, за тази цел се използваха единствено стероидите, които както знаете причиняват някои неприятни отрицателни ефекти. За щастие, вече можете да намерите добавки, които са безобидни, а в същото време ефективни. Точно такъв е и продукта Wianabol на Biotech Usa. Това е един много мощен тестостеронов бустер, който е предназначен за професионални спортисти, които имат за цел да изградят  сериозна мускулна маса. Ефектът от използването му е подобен на ефекта на анаболните  стероиди, но без техните отрицателни ефекти.

wianabol biotech

 

 

Какво е действието  на Wianabol?

 

 

 

  • Повишава ситнеза на тестостерона и на хормона на растежа
  • Предотвратява превръщането на тестостерона в естроген
  • Стимулира синтеза на протеини
  • Поавишава  издържливостта
  • Осигурява продължителен анаболен ефект


Wianabol съчетава четири натурални комплекса, които включват  44 компонента,  повишаващи  секрецията на анаболните  хормони цели  четири пъти. Тези съставки съдействат за намаляването на естрогена и вземат активно участие в  растежа на мускулната тъкан. Използването на този продукт не само повишава нивата на тестостерона, но и  допринася за обмяната на веществата, и за правилното функциониране на всички системи в организма. Wianabol повишава синтеза на протеини в тялото, като по този начин осигурява стимулиране на мускулния растеж, в продължение на доста дълго време.

За спортисти, които следват диета с ниско съдържание на въглехидрати, този продукт е просто незаменим, тъй като липсата на въглехидрати води до намаляване на секрецията на хормони, и това има отрицателен ефект върху обема на мускулите. Wianabol подкрепя поддържането на подходящи  нива на растежния хормон, който пък е от голямо значение за мускулния растеж. Този продукт се състои единствено  от  вещества с естествен произход и може да се използва  пот абсолютно всички спортисти, а дори и от  обикновени хора, с цел нормализиране баланса  на хормоните.

Начин на употреба: Приемайте по  две капсули на ден  между храненията,  с  чаша вода.

Състав:

wyanabol systav

 

 

 

 

 

 

 

5 Biotech Wianabol 90 капсули
Благодаря :tongue:
5 Biotech Wianabol 90 капсули
Здравейте, най-добре два пъти дневно по 2 капсули. Сутрин на гладно и две капсули преди тренировка е най-удачно.
5 Biotech Wianabol 90 капсули
Здравейте, искам да попитам само две на ден или между всяко хранене по две и след кое е най-добре.Благодаря :smile:
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech Wianabol 90 капсули

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT489
  • Наличност: В наличност
51.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359