BIOTECH USA MSM with Vitamin C 150 грBT0031
BIOTECH USA MSM with Vitamin C 150 гр
19.00 лв
product header
BIOTECH USA MSM with Vitamin C 150 грBT003

BIOTECH MSM+Vitamin C е висококачествена, разтворима напитка на прах, комбинация от MSM и витамин C с отличен лимонов вкус, която осигурява ценна хранителни подкрепа на тялото.

Предимства:

  • 1500 мг витамин С 
  • 350 мг  MSM
  • Цялостна подкрепа за здравето

MSM+Vitamin C е създаден на основата на метилсулфонилметанът (MSM),  източник на органична сяра с висока биоактивност. Сярата е компонент на много важни аминокиселини, а също така на хиндроитин, който е основен компонент на съединителната тъкан. Сярата е изключително важна за растежа, развитието и възстановяването на клетките. Тя се среща във всички тъкани на тялото, но в най-голямо количество се открива в мускулната тъкан, мозъка, косата, кожата и костите.

Сярата подпомага процеса на детоксикация, храносмилането и оптимизира метаболизма на в хранителните вещества. Дефицитът на сяра се свързва с понижено производство на инсулин. MSM забавя процесите на стареене, подобрява кръвообръщението, намалява възпаления и ускорява процесите на възстановяване в тялото. Освен това, съеднението може да намали мускулни болки и да укрепи здравето на косата, кожата и ноктите. MSM стимулира нервната система, намалява умората и повишава концентрацията.

MSM+Vitamin C съдържа витамин C, който подпомага имунитета и цялостното здраве. MSM подпомага усвояването на витамин С и подобно на него притежава антиоксидантни свойства, което прави продуктът още по-ефективен.

Препоръчителен дневен прием: Разтворете 2 гр в 200 мл студена вода. 

Цялостна грижа за здравето с BIOTECH MSM+Vitamin C – поръчай сега!

Дозировка
Доза 2 g
Дози в опаковка 75
Съставки
Витамин С 1500 mg
МСМ 350 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

BIOTECH USA MSM with Vitamin C 150 гр

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT003
  • Наличност: В наличност
19.00 лв
Бърза поръчка