Biotech USA Crea Pump 1000 грBT3331
Biotech USA Crea Pump 1000 гр
43.00 лв
Biotech USA Crea Pump 1000 грBT333

Едни  от най – важните хранителни добавки в бодибилдинга са креатиновите. Те са също толкова важни колкото протеиновите, защото Ви осигуряват сила и издържливост по време на всяка тренировка. Съществуват много и различни видове креатинови добавки, което доста затруднява правилният избор.

Ето защо, ние Ви предлагаме добавка, подкрепена с редица изследвания и иновативни технологии. Това е Biotech USA Crea Pump. Crea-Pump представлява  комплексна креатинова матрица, която съчетава иновативни креатинови формули със сложен комплекс от съставки, чиято основна  цел да подобрят ефективността и усвояването на креатина.

Какво е толкова специално в Crea-Pump ? Какво го отличава от другите креатинови  добавки? Този продукт е научно разработен, като при неговото създаване се използва технологията CreaRAGE ™, която и самият  Crea-Pump  съдържа.

Тази технология  възпламенява огромна  креатинова експлозия  във Вашите мускули, която светкавично повишава мускулната Ви сила  по време на тренировка. Crea-Pump  е произведен на основата на мулти-интервален принцип. След неговият прием, суплемента   освобождава  последователно 7 вида креатин   във вашият кръвен поток, като по този начин поддържа  увеличеното ниво на мускулната  мощ за по-дълъг период от време.

Защо Crea-Pump съдържа 7 форми на креатин?


Всъщност  целта на това е,  продукта да се усвои по - пълноценно, което ще Ви гарантира максимална ефективност. Усвояемостта на креатина е важна, поради чувствителността му към стомашните киселини. Всяка от креатиновите форми в продукта,  се транспортира по собствен начин в тялото. Тези  7 източника на креатин в Crea-Pump , осигуряват  по-добра усвояемост и по-бърз ефект на креатина.

След като достигне до вашите мскули, креатина  служи за гориво на клетъчно ниво. Това спомага за повишаване на   силата, издръжливостта и мощта на мускулните влакна. Пълноценно  усвоимия  креатин, означава повече мощ и мускулна маса.

Crea-Pump също така е специален, със своята  aRECOVER ™. Това е  специфично създадена смес от аминокиселини, обогатена с BCAA, L-глутамин и L-аргинин, осигуряваща възстановяване и поддържане на мускулите и след тренировката.

В състава на  Crea-Pump са включени и  различни въглехидратни източници, които създават благоприятни условия  за пълноценното  усвояване  на креатина. Формулата на Crea-Pump  съдържа и хром пиколинат, и алфа липоева киселина. Те  регулират нивата на инсулина, който служи като транспорт на креатинови молекули.

Приемайки  Crea-Pump, Вие  ще получите  една завършена креатинова  матрица, с най – добрата възможна усвояемост, за максимален мускулен растеж.

Начин на употреба:  Приема се една доза от продукта, 1 час преди тренировка.

 

5 Biotech USA Crea Pump 1000 гр
Няма зареждаща фаза, във около 300 мл. вода се разтваря.
5 Biotech USA Crea Pump 1000 гр
При този продукт, има ли зареждаща фаза.Само с вода ли се разтваря и в колко мл.
Благодаря ви предварително.

Напишете отзив

    Лош           Добър

Biotech USA Crea Pump 1000 гр

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT333
  • Наличност: В наличност
  • 43.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359