Biotech Thermo Drine Pro 90 капсулиBT4731
Biotech Thermo Drine Pro 90 капсули
42.00 лв
product header
Biotech Thermo Drine Pro 90 капсулиBT473

Понякога, човек е склонен да опита  всяка диета и добавка за отслабване на пазара. Лошата новина е, че в повечето случаи единственото нещо, което олеква е портфейла Ви. А мисията да ядете по-малко, да се храните  здравословно, и да правите  повече физически упражнения се оказва изключително трудна. Представяме Ви Тази концепция е просто  теория, която е вярна, но е дяволски трудно да се осъществи. Запознайте се с Thermo Drine Pro на Biotech USA-тази хранителна добавка е решението, което винаги сте търсили.

Това е продукт за отслабване, който съдържа  уникална комбинация от вещества, които най-сетне ще  премахнат излишните мазнини с които се борите и освен това ще Ви помогнат да бъдете по-тонизирани и енергични. Благодарение на ефективната формула с 15 билкови екстракта, кофеин, L-тирозин и ценни витамини, вече можеш да имаш тялото, за което мечтаеш.

Действие на Thermo Drine Pro:

  • Стимулира изгарянето на мазнините
  • Подобрява и ускорява метаболизма
  • Силен термогенен ефект
  • Потиска апетита
  • Повишава енергията и концентрацията


Формулата на Thermo Drine Pro включва термогенни съставки, които ще подпомогнат отслабването. Как действат те? Когато тренирате, Вие естествено  увеличавате  температурата на  тялото си, като по този начин повишавате  метаболизма си по естествен път.Термогенните съставки в Thermo Drine Pro действат, като покачват  температурата на  тялото Ви, но без да извършвате кой знае какви физически дейности. Съставките, които продукта съдържа, правят точно това-повишават в здравословни граници температурата на тялото Ви, за да може то да изгаря повече излишни мазнини.

Кофеинът в продукта Thermo Drine Pro има активиращо и стимулиращо действие, по отношение генерирането на енергия и  силата, и издържливостта на тялото. Приеман от активно трениращи спортисти, кофеина увеличава работоспособността на мускулите, като благодарение на това повишава ефективността на тренировките и спортните постижения. Кофеина има способността да стимулира липолизата.

Липолизата е процеса, по време на който мазнините изведени от мастните депа се изгарят за енергия. Тоест, кофеина подпомага и активизира  разграждането на мазнините. Също така, кофеина в Thermo Drine Pro подпомага увеличаването  на термогенезата.

Thermo Drine Pro включва също така и аминокиселината л-тирозин, която влияе положително  върху производството на тироксин-хормонът на щитовидната железа. Този хормон повишава метаболизма и така Вие отслабвате. Thermo Drine Pro е продукт, създаден, за всеки, който търси наистина ефективен продукт за отслабване. Тази мощна хранителна добавка ще Ви помогне да постигнете фитнес цели си и да се отървете от нежеланите мазнини.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула дневно с вода.

Разфасовка: 90 капсули

 

4 Biotech Thermo Drine Pro 90 капсули
МАрката биотеч има сертификат за качество и отначало се подлъгвах по цените като мислех чв е зле, но като ми казаха това се насочих и съм доволна.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech Thermo Drine Pro 90 капсули

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT473
  • Наличност: В наличност
42.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359