Biotech Protein Express 2000 грBT4391
Biotech Protein Express 2000 гр
96.00 лв
Biotech Protein Express 2000 грBT439

Повишаването на дневния прием на протеини, в комбинация с интензивните тренировки, съдейства за увеличаване на чистата мускулна маса. Мускулната тъкан непрекъснато се регенерира, което става с помощта на протеините. За да бъде възможен  този ремонт, трябва да поддържате положителен протеинов баланс. Когато мускулите Ви изпитват дефицит на протеини, започват  катаболни процеси. Тъй като тялото Ви не разполага с необходимото количество протеини за ремонт, то започва да използва мускулните протеини за тази цел. В допълнение, други жизнено важни телесни функции са изложени на риск, като например регулиране на хормоните. Това са  причините, поради които бодибилдърите и атлетите се нуждаят от повече протеини, под формата на протеинова добавка. Представяме Ви Protein Express на Biotech USA-първокласна протеинова матрица съдържаща в състава си 5 вида протеин, включително суроватъчен протеин концентрат, млечен протеин концентрат и хидролизиран телешки протеин концентрат. Продукта включва глутаминови пептиди и ВСАА в съотношение 3:1:1.

Характеристики на Protein Express:

  • Първокласна протеинова матрица
  • Включва 5 вида протеин
  • С глутаминови пептиди и ВСАА
  • 23 грама протеин на доза


Protein Express осигурява на тялото бързо усвояващият се суроватъчен протеин концентрат. Суроватъчния протеин е отличен, пълноценен  източник на протеин, който осигурява  всички незаменими аминокиселини. Той също така съдържа адекватни  количества  несъществени аминокиселини. Този протеин ще Ви достави важните BCAA-аминокиселини с разклонена верига. Тъй като се усвоява бързо, суроватъчния протеин в Protein Express се използва максимално ефективно от тялото. Protein Express също така съдържа  млечен протеин, който се усвоява бавно, като по този начин доставя на мускулите аминокиселини, за продължителен период от време.

Млечния протеин също се има отличен аминокиселинен  профил. За него е характерно особено високо съдържание на ВСАА. Млечния протеин в Protein Express, също както и суроватъчния, подпомага бързото възстановяване и мускулния растеж. Млечния  протеин представлява смес от суроватъчен протеин и казеин, който е богат на аминокиселини и калций. Този протеин се усвоява  бавно и е подходящ за приемане при липса на високоенергийна храна за дълъг период от време. Protein Express включва и хидролизиран телешки протеин концентрат.

Трябва да знаете,че телешкият протеин изолат, разполага с най-големите количества аминокиселини, в сравнение с всички други протеини. Този протеин  Ви предоставя възможност  за допълнително изграждане на мускулите, за повишаване на азотните нива  и скъсяване на времето за възстановяването Ви между две тренировки. Телешкия протеин в Protein Express ще Ви предостави анаболно и катаболно въздействие, в подкрепа на мускулния растеж.

Начин на употреба: Смесете 32 грама протеин в 250 милилитра мляко или вода.

Разфасовка: 2000 грама

Състав:

Biotech-USA-Protein-Express-Facts

Напишете отзив

    Лош           Добър

Biotech Protein Express 2000 гр

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT439
  • Наличност: В наличност
  • 96.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359