Biotech Go protein bars 21 бр X 80 грBT3541
Biotech Go protein bars 21 бр X 80 гр
84.00 лв
product header
Biotech Go protein bars 21 бр X 80 грBT354

В съвременното забързано ежедневие, много хора са затруднени да се хранят пълноценно. Има и такива, които пък не могат и не искат да се откажат от сладките изкушения. Да, за бодибилдърите и спортуващите има стотици хранителни добавки, но има дни в които просто не можеш да мъкнеш целия арсенал от шейкъри и съдове. Кажете честно, не Ви ли се е случвало да отидете, или да си тръгнете  от тренировка гладни, защото не сте  успели да намерите  нещо подходящо или нямате  време за хранене на път за залата? Не Ви ли се е искало в този момент, да имате нещо което да хапнете, бързо и лесно?

Винаги е хубаво да имате под ръка протеинов бар.  Баровете са много лесен начин да се храните  пълноценно. Предлагаме Ви да опитате Biotech Go protein bars – протеинови  барове с висока биологична стойност, с уникална комбинация от бързи и бавни протеини, пълен аминокиселинен профил  и чудесен аромат. Какво е предимството на  Go protein bars ?

  • Лесни за пренасяне
  • Не заемат място
  • Могат да заместят цяло хранене за деня


С Go protein bars Вие  приемате  качествени макро- и микро-нутриенти без ненужен товар от мазнини и захари. Освен това, тези протеинови барове са с великолепен вкус  и задоволяват желанието за ядене на сладки “боклуци”, без прием на излишни калории.  Go protein bars са изключително  удобни за ползване – не се разливат или разпиляват, не се нуждаят от приготвяне, заемат малко място и можете  да ги носите  със себе си навсякъде. Те са удобни, както за пренасяне, така и за консумация - консумират се лесно като обикновена вафла, но за разлика от нея  са много по-диетични и здравословни, тъй като съдържат протеини, въглехидрати, фибри, витамини и минерали.

Разфасовка:кутия от  21 броя x 80 гр.

 

Дозировка
Доза 80 g
Дози в опаковка 21
Съставки
Биотин 13,8 mcg
Витамин В1 0,3 mg
Витамин В12 0,7 mcg
Витамин В2 0,4 mg
Витамин В3 4,4 mg
Витамин В5 1,7 mg
Витамин В6 0,4 mg
Витамин Е 3,3 mg
Витамин С 22 mg
Въглехидрати 32,2 g
Енергийна стойност 340 kcal
Захари 23 g
Мазнини 13,4 g
Наситени мазнини 9,2 g
Натрий 0,3 g
Протеини 20,5 g
Фибри 4,3 g
Фолиева киселина 55 mcg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech Go protein bars 21 бр X 80 гр

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT354
  • Наличност: В наличност
84.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359