BIOTECH USA Chondroitin Glucosamine 60 капсулиBT3271
BIOTECH USA Chondroitin Glucosamine 60 капсули
20.00 лв
product header
BIOTECH USA Chondroitin Glucosamine 60 капсулиBT327

Предпазва срещу възпаление и намалява болката в областта на ставите.

Когато спортувате, или ежедневно сте физически натоварени, напълно възможно е получи претоварване на ставите и в крайна сметка ставно възпаление. От такива процеси риска е най-голям, при физически активните хора, хората с наднормено тегло, хората на възраст, и разбира се спортистите. Вашите стави имат нужда от специфични хранителни вещества, за да могат да се регенерират, и да се възстановяват от контузии. С напредване на възрастта, при физическо натоварване и други неблагоприятни условия, тези вещества се изчерпват. Превенцията е от ключово значение в този случай. А най-подходящото средство е Chondroitin Glucosamine на Biotech USA.

Характеристики на Chondroitin Glucosamine:

 • Специална  формула за стави и хрущяли
 • Предпазва  ставите от износване
 • Премахва  настъпили възпаления
 • Възстановява съединителната тъкан
 • Оказва благотворен ефект  върху функцията на ставите и ставния хрущял
 • Осигурява постоянна грижа за  еластичността и подвижността на ставите
 • Поддържа  гладкостта  на хрущялната повърхност
 • Предпазва  ставния хрущял от разрушаване


Всичко това получавате от един продукт - Chondroitin Glucosamine. Суплемента съдържа безспорно важния за ставите глюкозамин. Той участва в изграждането на структурата на сухожилията, ставните връзки,  и влиза в състава на ставната течност. С възрастта се ограничават възможностите за синтез на глюкозамин, настъпва износване на ставния хрущял, което се изразява в неговото набраздяване и изтъняване. Следват възпаления, шипове, болка  и трудна подвижност, което е изключително тежко и неприятно състояние най-вече за спортуващите хора.

Проучванията показват, че глюкозамина участва в биосинтезата  на протеогликани, които  изграждат  и поддържат  ставния хрущял. Глюкозамин заздравява  ставите и повишава синтеза на колаген, а също така успешно възстановява ставния  хрущял. Освен глюкозамин, Chondroitin Glucosamine съдържа и хондроитин, Хондроитинът  действа като цялостен компонент за всички видове съединителна тъкан в хрущялите и ставите, а също и в кръвните телца. Неговата най-важна функция е да блокира  навлизането на хранителни вещества и вода в  сухожилия и в ставите, когато те  са възпалени.

Едновременно с това, той допуска навлизането на полезните вещества. Това е едно наистина незаменимо свойство  на хондроитинът, тъй като по принцип съединителната тъкан няма добро кръвоснабдяване. Работейки заедно, глюкозамина и хондроитина в Chondroitin Glucosamine , предпазват и заздравяват вашите стави и сухожилия. Тези компоненти не само облекчават възпаленията в ставите и сухожилията, но и действат като антиоксиданти.Chondroitin Glucosamine  е ефективно решение, за поддържане перфектното здраве на ставите и сухожилията Ви!

Начин на употреба: Приемайте по 4 капсули на ден.

Разфасовка: 60 капсули

 

Дозировка
Доза 4 капсули
Дози в опаковка 15
Съставки
D-глюкозамин сулфат 605 mg
Калций 140 mg
Магнезий 84 mg
Манган 1.76 mg
Хондроитин сулфат 400 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

BIOTECH USA Chondroitin Glucosamine 60 капсули

 • Производител: Biotech USA
 • Код на продукта: BT327
 • Наличност: В наличност
20.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359