Biotech Creatine Tablets 200 таблеткиBT3401
Biotech Creatine Tablets 200 таблетки
38.00 лв
product header
Biotech Creatine Tablets 200 таблеткиBT340

Една  от най-почитаните  и широко използвани добавки в историята на здравето и фитнес индустрията е креатина. Няма значение, дали се стремите към  наддаване на тегло, или искате да свалите някой и друг килограм,  креатин монохидрат може да подпомогне вашите усилия във фитнес залата. Креатин монохидрат е такава форма на креатина, която се усвоява по-пълноценно, и съответно е по-ефективна. Ако искате наистина добра креатинова добавка, вземете Creatine Tablets на Biotech USA. За да се увеличи ефективността на упражненията с висока интензивност, дневният прием от 3000 мг. е от полза. Сега, дневната доза Ви се предлага под формата на дъвчащи таблетки.Таблетките могат да се приемат навсякъде и по всяко време, дори по време на тренировка. Освен монохидратен креатин, таблетките съдържат и Витамин C, който спомага за намаляване на умората и стреса.

Характеристики на продукта:

  • 100% креатин монохидрат
  • 5 гр креатин на доза
  • Дъвчащи таблетки
  • Повишава мускулната сила
  • Забавя чувството на умора по време на тренировка
  • Скъсява времето за възстановяване
  • Намалява мускулната болезненост


Креатинът е в действителност  аминокиселина, която се състои от три други аминокиселини - аргинин, метионин, и глицин. Креатинът играе важна роля в процеса на производство на енергия. Аденозин трифосфат (АТФ) е източник на енергия, която играе ключова роля във всички аспекти на производство на енергия в човешкото тяло. ATФ е източник на гориво, което  мускулите използват за извършване на всякакъв вид работа. Въпреки това, ATФ изгаря много бързо, така тази енергия не трае дълго.Това е момента, в който креатин  монохидрата на Creatine Tablets се намесва. Когато АТФ се използва като източник на гориво, тя губи молекула и става аденозин дифосфат (AДФ).

Креатин дарява фосфатна  молекула на  AДФ, което му позволява да се използва отново като ATФ. Тоест, креатин монохидрат  позволява на мускулите да използват повторно ATФ,  като източник на енергия.Ползите от креатин монохидрат на прах са  подобряване на  физическата активност, повишена енергия и потискане на мускулната умора. Способността на креатин монохидрат  да повишава  общата производителност на един спортист може да осигури допълнително предимство, което ще Ви постави сред първенците в залата.

Друго голямо предимство на креатин монохидрата на Creatine Tablets, е супер силната хидратация, която  оказва върху мускулните клетки. Тъй като креатина  се съхранява в мускулната тъкан и се нуждае от допълнително количество вода, за да се задържи там, той  всъщност  разширява  общия обем на мускулните клетки, като  Ви придава  по-мускулест вид. Най-добрата част е, че тъй като водата се съхранява вътре в самите  мускулни  клетки, а не под кожата, ще получите този мускулест вид  опита тази повишена  без нежелано подуване или подпухналост.

Начин на употреба: Приемете 5 таблетки 20 минути преди тренировка. В дните, когато не тренирате, вземете 5 таблетки сутрин.

Разфасовка: 200 таблетки

Състав:

creatine-tablets-200tabs-sydyrjanie-800x800

Дозировка
Доза 5 таблетки
Дози в опаковка 40
Съставки
Витамин С 236 mg
Въглехидрати 7,5 g
Енергийна стойност 30 kcal
Захари 6,1 g
Креатин монохидрат 5 g
Мазнини 0,01 g
Наситени мазнини 0,01 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech Creatine Tablets 200 таблетки

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT340
  • Наличност: В наличност
38.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359