Biotech Crea Flash 320 грBT3301
Biotech Crea Flash 320 гр
40.00 лв
product header
Biotech Crea Flash 320 грBT330

Креатинът е може би най-популярната спортна добавка. Той  Ви позволява да направите повече повторения и да тренирате по-дълго време, което води до по-добри спортни постижения, и повече чиста мускулна маса. Креатина е  предназначен за всеки, желаещ да изведе своята тренировка на по-високо ниво.

Crea Flash oт BioTech USA yмeлo cъчeтaвa ĸoмпoзиция oт 15 aĸтивни cинepгични cъcтaвĸи, ĸoитo пoдпoмaгaт дeйcтвиятa cи. Фopмyлaтa нямa въглexидpaти, ĸoeтo я пpaви пepфeĸтнa зa ниcĸoвъглexидpaтни диeти.

Crea Flash зapeждa мycĸyлитe ви c ATФ, cпoмaгa зa тяxнoтo нaпoмпвaнe и им пpидaвa oбeм.  Taзи фopмyлa oтвeждa тpeниpoвĸaтa Bи в cлeдвaщoтo нивo, a Bиe ce дoближaвaтe дo мeчтaтa физиĸa! Crea Flash ce дoзиpa лecнo, имa cтpaxoтeн вĸyc и e пpeпopъчитeлнo дa ce изпoлзвa пpeди тpeниpoвĸa, зa дa мoжe eфeĸтa oт нaтoвapвaнeтo дa e мaĸcимaлeн!

Характеристики на продукта:

  • Съдържа креатинова матрица
  • 15 активни съставки
  • Включва оптимално дозирани съставки
  • Обогатен с ААKG
  • Без въглехидрати

Креатинът е естествена  аминокиселина  в тялото Ви, която се  синтезира в черния  дроб, бъбреците и панкреаса. Според  изследванията, 95%  от креатина в  тялото,  се намира в скелетната мускулатура. Най-честата причина, поради която един атлет започва  да  вземе креатин като добавка, е желанието и стремежа за подобряване на  спортните постижения по време на тренировка. 

Вашето тялото  преобразува съхранения в него креатин, в креатин фосфат или фосфокреатин и го съхранява в мускулите Ви. Докато мускулите са в покой, нормалното  аеробно  дишането им дава енергия. Те не изискват много креатин фосфат за енергия, тъй като в този момент  произвеждат повече от него, отколкото   използват.

От друга страна, когато мускулите ви са активни, те се нуждаят от повече ATФ за енергия, и  започнат да използват за тази цел съхранения  креатин фосфат.Въпреки това, те не са в състояние да произвежда достатъчно допълнително ATФ. В отговор на нарасналата необходимост, производството на ATФ се повишава, но не без помощта на допълнително приетия креатин. Когато го приемете креатина  се превръща в креатин фосфат и при възникнала нужда от допълнителна енергия, той отдава фосфатна молекула, за да се получи АТФ-енергията от която се нуждаете когато тренирате.

Crea Flash съдържа и AAKG, който  значително повишава производството на азотен оксид в тялото. Благодарение на това, продукта осигурява  стимулиране на мускулите по време на тренировка, повишаване на ефективността на вашите усилия, и  постигане на максимална мускулна регенерация в периода след тренировка. Повишените нива на азотен оксид, означават повече мускулни помпи, т.е. увеличаване на размера на мускулите, в резултат на увеличаване на притока на кръв.

 AAKG помага на черния дроб да изхвърли много отпадъчни продукти получени от тренировките, Crea Flash може да Ви помогне да тренирате  по-малко болезнено. Това от своя страна ще Ви позволи да тренирате  по-дълго.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза 15 минути преди тренировка.

Разфасовка: 320 грама


 

Дозировка
Доза 8 g
Дози в опаковка 60
Съставки
Витамин В6 9,36 mg
Енергийна стойност 3 kcal
Желязо 63,44 mg
Магнезий 118,4 mg
Ниацин 16,8 mg
Протеини 0,08 g
Сол 0,07 g
Хром 19,3 μg
Цинк 13,44 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech Crea Flash 320 гр

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT330
  • Наличност: В наличност
40.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359