Biotech BCAA 3D 90 капсулиBT3101
Biotech BCAA 3D 90 капсули
23.00 лв
product header
Biotech BCAA 3D 90 капсулиBT310

Какво  ще стане, ако Ви кажем че има добавка, която може ще Ви направи по-силни, която може да подпомогне загубата на мазнини , която ще  запази и стимулира вашата чиста мускулна маса, и  всичко това едновременно? Звучи прекалено хубаво за да е истина? Такава добавка има, и се казва  BCAA 3D, на Biotech. С нейния прием,  можете да получите 1800mg BCAA – аминокиселини с разклонена верига левцин, изолевцин, и валин. Продукта е разработен по специална технология, за да се постигне  дългосрочен ефект. ВСАА аминокиселините,  съставляват около 1/3 от мускулния протеин.  Фактът, че левцин, изолевцин, валин и се метаболизират в мускулната тъкан, ги превръща в  бърз източник на енергия , когато тялото Ви има нужда от нея.

Как действа BCAA 3D?

  • Повишава мускулната сила
  • Осигурява перфектно възстановяване на мускулите след тренировка
  • Предпазва от разпадане на мускулите
  • Повишава синтеза на протеини
  • Стимулира изграждането на чиста мускулна маса
  • Подпомага изгарянето на излишните мазнини


biotech_usa_bcaa_3d_banner

За всеки от Вас, който тренира почти всеки ден, главната цел е да постигне повече мускулна маса и сила. Подобряването на представянето по време на тренировка,  е от първостепенно значение, независимо  какви са вашите фитнес цели, и без значение  дали сте атлет, културист, и т.н. Продукта BCAA 3D ще Ви помогне в това отношение! Също така, ВСАА аминокиселините в него,  могат да предотвратят или забавят скоростта на разграждане на протеина , и може да подобрят  както психическата, така  и физическата Ви  издръжливост.  BCAA също са свързани с увеличаване на висцералната загуба на мазнини. Висцерална мастна тъкан е вредна мазнина, която се натрупва около вашите  органи, и може да застраши  вашето здраве. Ето защо, BCAA 3D е подходящ и за тези, които искат да отслабнат.

Поддържането на постигнатата с усилия мускулна маса, безспорно е приоритет за всеки бодибилдър! Последното нещо, което искате е, да губите  мускул. BCAA, които продукта BCAA 3D осигурява, многократно са доказали че спомагат за предотвратяването на катаболизма след тренировка.В действителност, приемът  само на 12 грама ВСАА,  води до значително по-малко увреждане на мускулите, а BCAA 3D Ви предоставя цели 18 грама. Този бърз приток на аминокиселини в мускулните клетки, гарантирано  защитава мускулите от разпадане. BCAA 3D ​​осигурява  аминокиселините левцин, изолевцин и валин в съотношение 2:1:1. , което е перфектно за максималното им усвояване.  Продукта ​​се състои от безопасни и внимателно подбрани съставки, което Ви гарантира безопасност и високо качество.

Употреба: 3 капсули преди и след тренировка

 

 

Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Л-валин 450 mg
Л-изолевцин 450 mg
Л-левцин 900 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech BCAA 3D 90 капсули

  • Код на продукта: BT310
  • Наличност: В наличност
23.00 лв
Бърза поръчка