Biotech Amino Liquid 1000 млBT2951
Biotech Amino Liquid 1000 мл
44.00 лв
product header
Biotech Amino Liquid 1000 млBT295

Аминокиселините са изключително важни за правилното функциониране на тялото и са особено необходими на спортистите. Ето защо, не бива да се допуска техния недостиг. Ако това се случи, могат да се появят редица неприятни състояния. Когато тренирате, аминокиселините от мускулите Ви се изразходват бързо и трябва да се възстановят. За тази цел, вземете продукта  Amino Liquid на Biotech USA. Това е изключително висококачествена аминокиселинна добавка в течна форма, предназначена да задоволи нуждите на всеки бодибилдър и атлет. Продукта съдържа богата бленда от важни аминокиселини и се усвоява максимално добре от тялото. Amino Liquid съдържа и важни витамини от В група.

Характеристики на продукта:

 • Аминокиселини в течна форма
 • Доставя глутамин и аргинин
 • Подпомага  възстановяването
 • Подобрява метаболизма
 • Повишава енергийните нива
 • Увеличава издържливостта и мускулната сила
 • Има антикатаболно действие
 • Помага изграждането на чиста мускулатура

Формулата на Amino Liquid включва изключително важните аминокиселини с разклонена верига ВСАА. Те са от жизненоважно значение за бодибилдърите, тъй като подпомагат правилното и пълноценно възстановяване, след всяка интензивна тренировка. Трите аминокиселини с разклонена верига -  левцин, изолевцин и валин, първоначално се използват като гориво от мускулите Ви, по време на тренировка. Те осигуряват енергия, която ще Ви помогне да работите в залата по-дълго време. ВСАА защитават мускулите Ви от катаболни процеси и съдействат за качването на чисти мускули. Аминокиселината изолевцин повишава вашата издържливост и подпомага бързото възстановяване, включително и след травми.

Изолевцин е от решаващо значение за осигуряването на добра обмяна  на кислород в организма. Друга ВСАА аминокиселина-валин, подобрява азотния баланс в тялото и стимулира значително мускулната активност. Amino Liquid съдържа и друга важна за спортистите аминокиселина - Л-аргинин. Аргинин е прекусор на азотния оксид, който има съдоразширяващи  свойства. Благодарение на това, азотния оксид подобрява кръвоснабдяването на мускулите, като по този начин повишава техния обем. Освен това, аминокиселината аргинин повишава производството на растежния хормон и нивото на инсулин в тялото.

Amino Liquid осигурява и аминокиселина Л-глутамин. Тя също подкрепя пълноценното възстановяване и предпазва мускулите от катаболен разпад. Глутамин е силен имуностимулатор и регулира киселинния баланс в организма. Аминокиселината повишава секрецията на  хормона на растежа и подобрява метаболизма на протеини. Amino Liquid съдържа всички важни за възстановяването Ви аминокиселини. Продукта ще съдейства за изграждането на чиста мускулна маса, а също така ще съхрани постигнатите от Вас мускули.  Amino Liquid ще Ви помогне да се победите умората, за да сте енергични и да тренирате по-дълго време.

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза-40 мл преди и след тренировка. В дните без тренировки приемайте по 1 доза сутрин.
 

Дозировка
Доза 40 ml
Съставки
BCAA 12000 mg
Витамин В12 1 mcg
Витамин В6 12 mg
Въглехидрати 6 g
Калории 88.8 kcal
Л-аргинин 100 mg
Протеини 12 g
4 Biotech Amino Liquid 1000 мл
Най ценното нещо за един човек е времето. В моето забързано ежедневие не винаги имам възможност да се храня по час. В края на работния ден често се озовавам с 1 хранене, което ме демотивира да тренирам, а в случай, че седна и се нахраня непосредствено преди зала за тренировка не може и дума да става за това аз използвам чиста и бързо разградима храна, като течните аминокиселини на Biotech. Използвам ги както преди така и непосредствено след тренировка.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech Amino Liquid 1000 мл

 • Производител: Biotech USA
 • Код на продукта: BT295
 • Наличност: В наличност
44.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка