Biotech 3P Amino Matrix 240 таблеткиBT1531
Biotech 3P Amino Matrix 240 таблетки
48.00 лв
product header
Biotech 3P Amino Matrix 240 таблеткиBT153

Важни ли са аминокиселините за бодибилдинга? Когото и да попитате, отговора ще бъде само един – “да“.Редовната консумация на аминокиселини може значително да  намали разграждането на мускулната тъкан, а също така да направи качването на мускули много по – бързо и лесно. Сега обаче забравете всичко, което сте чували и знаете за аминокиселинните добавки! Време е да преосмислите начина, по който изграждате вашите мускули. Време е да нарушите правилата, и да разклатите основите на спортните хранителни добавки! Време е да се запознаете с  3P Amino Matrix  на Biotech Usa!

3P Amino Matrix  е различен от другите аминокиселинни  продукти. С 3P Amino Matrix, Вие ще откриете перфектен аминокиселинен състав, за максималното  развитие  на мускулите, и възстановяването им  след тренировка. В този революционен продукт, се съдържа   смес от аминокиселини от растителен и  животински протеинов източник. Това прави  3P Amino Matrix  истинска иновация  за всички, които са сериозно ангажирани в изграждането на мускулна маса. Този продукт е произведен по изцяло нова технология, която компанията производител  въвежда. Благодарение на нея, 3P Amino Matrix  е с 27% по-ефективен, от останалите подобни продукти.

Защо да изберете 3P Amino Matrix?

 • Подпомага процеса на възстановяване
 • Съдейства за максимизиране на мускулния растеж
 • Съдържа перфектен баланс от аминокиселини
 • Засилва протеиновия синтез
 • Стимулира производството на азотен оксид
 • Не съдържа ГМО и глутен
 • С ниско съдържание на холестерол
 • Разтваря се перфектно
 • Усвоява се пълноценно


3P Amino Matrix съдържа перфектна комбинация, от  всички компоненти, необходими за максимално пълноценното  възстановяване на аминокиселиния  баланс  в организма на всеки  спортист, и възстановяването  на мускулната тъкан.  3P Amino Matrix  е  чудесен продукт  за тези от Вас, които се придържат към диета с ниско съдържание на въглехидрати, и работят за подобряване на релефа на мускулите, защото  съдържа  високи дози аргинин и аминокиселини с разклонена верига BCAA . Това са едни от най – важните аминокиселини, които всеки уважаващ усилията си бодибилдър трябва да приема. Неслучайно, 3P Amino Matrix  се нарежда на първите места, сред аминокиселинните продукти на пазара!

Защо 3P Amino Matrix съдържа високи нива л-аргинин? Защото л-аргинин е една от най “дейните“ за бодибилдърите аминокиселини. Той има способност,  да увеличава  притока на кръв към мускулите, за стимулиране на мускулния растеж. Аргининът лесно се превръща в азотен оксид, който е жизненоважен елемент за разширяване на кръвоносните съдове, и подобряване притока на кръв към мускулите. Тази аминокиселина,  също увеличава нивата на човешкия  растежен хормон (GH), като стимулира освобождаването му от хипофизната жлеза. То може да Ви помогне да получите така желаните релефни и напомпани мускули.

3P Amino Matrix  съдържа и аминокиселините BCAA. Те са от решаващо значение, за  подобряването  на синтеза на протеини. Повишения  синтез  на протеин по същество означава, че мускулите Ви ще се  ремонтират  много по-ефективно. BCAA  са известни също така,  и със способността си да  намаляват  времето за възстановяване, да предпазват от катаболизъм на мускулите, и да намаляват  мускулните  болки.

Начин на употреба:  В нетренировъчни дни, приемайте  4 таблетки сутрин, и 4 таблетки преди лягане. В тренировъчни дни, приемайте  4 таблетки сутрин, и 4 таблетки преди тренировки.
 

Дозировка
Доза 2х4 таблетки
Съставки
Аланин 461 mg
Аргинин 847 mg
Аспарагинова киселина 1143 mg
Валин 532 mg
Въглехидрати 3.4 g
Глицин 361 mg
Глутаминова киселина HCl 1769 mg
Енергийна стойност 65 kcal
Изолевцин 484 mg
Л-лизин 807 mg
Левцин 929 mg
Мазнини 0.7 g
Метионин 165 mg
Пролин 529 mg
Протеини 11.2 g
Серин 528 mg
Тирозин 429 mg
Треонин 443 mg
Триптофан 114 mg
Фенилаланин 544 mg
Хистидин 275 mg
Цистеин 146 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech 3P Amino Matrix 240 таблетки

 • Производител: Biotech USA
 • Код на продукта: BT153
 • Наличност: В наличност
48.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359