Бинт син 3 м SZБинт син 3.5 м SZ син1
Бинт син 3 м SZ
10.00 лв
product header
Бинт син 3 м SZБинт син 3.5 м SZ син

По време на тренировка, спаринг или реално състезание по бокс, Вие се нуждаете от качествена защита. Такава можете да получите, ако използвате боксови бинтове. Артикулите, които Ви предлагаме са създадени от изцяло чист памук и са със 100% гаранция за качество. Удобни са за навиване, а това също така става и изключително лесно.

Бинтовете са неизменна част от екипировката на всеки боксьор. С тяхна помощ ще предпазите ръцете Ви от нежелани контузии и ще можете да нанасяте по-точни и по-силни удари на противника Ви или на боксовата круша по време на тренировка. Това е артикул, който определено ще подобри Вашата тренировъчна способност.
 

Бинта ще предпази ръцете Ви от нараняване


Дължината на всеки един от тях е 3 метра, което е напълно достатъчно за навиване и стягане. Допълнително удобство създава самата им структура, благодарение на която ще можете да ги съхранявате и пренасяте безпроблемно, когато не тренирате.

Памукът, от който са изработени предлаганите от нас бинтове е с доказано качество. Така тези продукти ще омекотяват и попиват Вашата пот и в същото време ще Ви осигуряват нужната протекция по време на спаринг, тренировка или битка. Предлагат се в син цвят и удобна опаковка.

ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛ. 0888 880 352, 0896 790 799

Напишете отзив
    Лош           Добър

Бинт син 3 м SZ

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: Бинт син 3.5 м SZ син
  • Наличност: Изчерпан
10.00 лв