Battery ZMA 90 капсулиBTN431
Battery ZMA 90 капсули
29.00 лв
product header
Battery ZMA 90 капсулиBTN43

ZMA повишава производството на тестостерон


Повечето спортисти са чували за ZMA-комбинация от минералите цинк и магнезий, заедно с витамин В6. Повишените нива на физическа активност може да доведат до изчерпване на тези минерали. Те са от съществено значение за синтеза на протеини, изграждането на мускулите, и производството на тестостерон.

Цинка например е изключително важен  минерал, който е от решаващо значение за растежа на клетките, за възстановяването и изобщо за правилното функциониране на тялото.

Магнезия пък помага  за поддържане на електролитния баланс в тялото и е важен за производството  на енергия. Недостигът на тези  минерали може да доведе до мускулна слабост и умора, и да забави значително мускулния растеж.

За да не допускате дефицит на важните минерали, вземете продукта ZMA на Battery Nutrition. Тази патентована смес от цинк, магнезий и витамин B6,увеличава мускулната сила и издръжливостта, и осигурява подкрепа за функциите на  цялото тяло. Витамин В6 гарантира  максимално усвояване на активните съставки.

  • Доставя важните минерали цинк и магнезий
  • Повишава секрецията на тестостерон и  IGF-1
  • Подпомага растежа на мускулите
  • Осигурява енергия и издръжливост
  • Ускорява възстановяването
  • Повишава силата

Цинк, магнезий и витамин B6 вземат активно участие в обменните процеси на тялото, и играят важна роля в синтеза на протеини. По време на тренировки,  тези хранителни вещества се губят,  чрез изпотяването или метаболизма. Ролята на добавката ZMA е, да замени и възстанови тези хранителни вещества, които  на свой ред  да улеснят редица процеси, и да подобрят спортните постижения.

Независимо дали сте бодибилдър  или спортист, адекватните нива на тестостерон са от съществено значение за поддържането и подобряването на вашето представяне в залата.  ZMA може да помогне за увеличаване  нивата на тестостерон, а това от своя страна ще допринесе за повишаване производителността Ви.

ZMA повишава силата и издръжливостта


Добрия нощен сън е от съществено значение за правилното производство на тестостерон. Проучванията показват, че по време на сън вашата хормонална продукция е най-висока. Това също е и времето, когато мускулите се възстановяват и ремонтират. 

Когато ZMA се приема преди лягане, тялото Ви си набавя  тези важни минерали, а Вие спите по-дълбоко през нощта и чувствате  че сте добре отпочинали, когато се събудите на следващата сутрин. Освен подобряване качеството на съня и повишаване нивата на тестостерон, ZMA осигурява по-бързо възстановяване, както и повишена издръжливост и сила.

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули , 30-40мин. преди лягане.

Разфасовка: 90 капсули


 

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 45
Съставки
Витамин В6 11 mg
Магнезий 450 mg
Цинк 30 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Battery ZMA 90 капсули

  • Производител: Battery
  • Код на продукта: BTN43
  • Наличност: В наличност
29.00 лв
Бърза поръчка