Battery Whey Protein Natural Flavour 2000 грBTN411
Battery Whey Protein Natural Flavour 2000 гр
159.00 лв
product header
Battery Whey Protein Natural Flavour 2000 грBTN41

Whey Protein Natural Flavour е с неутрален вкус


Ако сте  бодибилдър, който се отнася сериозно към усилията си и искате да вървите само нагоре, задължително трябва да приемате протеинови добавки. Като става дума за протеинови добавки, най-търсен и ценен е суроватъчния протеин. Той се отличава  с висока концентрация на протеин с млечен произход. Тази субстанция е така обработена, че да може лесно да се приема като хранителна добавка. Суроватъчния протеин е най-важен, когато става въпрос за мускулен растеж. Без него, усилията Ви могат да се окажат безрезултатни. Представяме Ви продукта Whey Protein Natural Flavour на Battery Nutrition - суроватъчен бленд от суроватъчен протеин изолат и концентрат.

 • 21 грама протеин на доза
 • Чудесен вкус
 • Перфектна разтворимост
 • Добавен глутамин
 • Добавен креатин монохидрат
 • Подобрява възстановяването
 • Предпазва от катаболизъм
 • Увеличава силата и енергията

Whey Protein Natural Flavour съдържа качествения и пълноценен суроватъчен протеин, представен от изолат и концентрат. Тези протеини ще Ви осигурят всички важни аминокиселини, както за мускулен растеж, така и за основните функции на тялото.

Суроватъчния протеин съдържа 9 незаменими аминокиселини, което го прави пълноценен. Суроватъчния  протеин  в Whey Protein Natural Flavour ще Ви осигури голямо количество от важните аминокиселини с разклонена верига, които ще подпомогнат значително вашето възстановяване. Голямо предимство на протеина, който този продукт ще Ви осигури, е неговото бързо усвояване и пълноценно използване. Неговия прием ще зареди бързо вашите мускули, с нужните аминокиселини, за максимален анаболен отговор.

Whey Protein Natural Flavour е с високо качество

Суроватъчния протеин, повишава реакцията към инсулина-анаболен хормон, който спомага образуването на протеини в мускулните клетки. Whey Protein Natural Flavour е допълнително обогатен с креатин монохидрат и глутамин, за още по-добри резултати в залата.

Този продукт ще Ви даде допълнителна енергия, ще подобри възстановяването Ви и ще активира мускулния растеж. Тъй като суроватъчния протеин ес малко мазнини и калории Whey Protein Natural Flavour е чудесно решение за тези от Вас, които се опитват да намалят теглото си. Продукта е произведен единствено от висококачествени съставки, с гаранция за добра поносимост и силен ефект.

Начин на употреба:  Приемайте 1 доза от 30 грама непосредствено след тренировка. В нетренировъчни дни приемайте 1 доза сутрин, 30-40 минути след ставане или между храненията.

Разфасовка: 2000 грама

 

 

Дозировка
Доза 30 g
Съставки
Въглехидрати 1.5 g
Глицин 1,4 %
Енергийна стойност 120 kcal (1 доза)
Захари 1.5 g
Л-аланин 5 %
Л-аргинин 2,1 %
Л-аспартанова киселина 11 %
Л-валин 5,9 %
Л-глутамин 18,1 %
Л-изолевцин 6,4 %
Л-левцин 10,6 %
Л-лизин 9,6 %
Л-метионин 2,2 %
Л-пролин 5,5 %
Л-серин 4,6 %
Л-тирозин 2,6 %
Л-треонин 6,7 %
Л-триптофан 1,4 %
Л-фенилаланин 3 %
Л-хистидин 1,7 %
Л-цистеин 2,2 %
Мазнини 2.3 g
Наситени мазнини 0.8 g
Протеини 23 g
Сол 0.05 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Battery Whey Protein Natural Flavour 2000 гр

 • Производител: Battery
 • Код на продукта: BTN41
 • Наличност: В наличност
159.00 лв
Бърза поръчка