Battery Whey Protein 800 грBTN381
Battery Whey Protein 800 гр
68.99 лв
product header
Battery Whey Protein 800 грBTN38

Whey Protein е висококачествен суроватъчен протеин


Ако сте  бодибилдър, който се отнася сериозно към усилията си и искате да вървите само нагоре, задължително трябва да приемате протеинови добавки. Като става дума за протеинови добавки, най-търсен и ценен е суроватъчния протеин. Той се отличава  с висока концентрация на протеин с млечен произход. Тази субстанция е така обработена, че да може лесно да се приема като хранителна добавка. Суроватъчния протеин е най-важен, когато става въпрос за мускулен растеж. Без него, усилията Ви могат да се окажат безрезултатни. Представяме Ви продукта Whey Protein на Battery Nutrition - суроватъчен бленд от суроватъчен протеин изолат и концентрат.

 • 21 грама протеин на доза
 • Чудесен вкус
 • Перфектна разтворимост
 • Добавен глутамин
 • Добавен креатин монохидрат
 • Подобрява възстановяването
 • Предпазва от катаболизъм
 • Увеличава силата и енергията

Whey Protein съдържа качествения и пълноценен суроватъчен протеин, представен от изолат и концентрат. Тези протеини ще Ви осигурят всички важни аминокиселини, както за мускулен растеж, така и за основните функции на тялото. Суроватъчния протеин съдържа 9 незаменими аминокиселини, което го прави пълноценен. Суроватъчния  протеин  в Whey Protein ще Ви осигури голямо количество от важните аминокиселини с разклонена верига, които ще подпомогнат значително вашето възстановяване. Голямо предимство на протеина, който този продукт ще Ви осигури, е неговото бързо усвояване и пълноценно използване. Неговия прием ще зареди бързо вашите мускули, с нужните аминокиселини, за максимален анаболен отговор.

Whey Protein е обогатен с глутамин и креатин


Суроватъчния протеин, повишава реакцията към инсулина-анаболен хормон, който спомага образуването на протеини в мускулните клетки. Whey Protein е допълнително обогатен с креатин монохидрат и глутамин, за още по-добри резултати в залата. Този продукт ще Ви даде допълнителна енергия, ще подобри възстановяването Ви и ще активира мускулния растеж. Тъй като суроватъчния протеин ес малко мазнини и калории Whey Protein е чудесно решение за тези от Вас, които се опитват да намалят теглото си. Продукта е произведен единствено от висококачествени съставки, с гаранция за добра поносимост и силен ефект.

Начин на употреба:  Приемайте 1 доза от 30 грама непосредствено след тренировка. В нетренировъчни дни приемайте 1 доза сутрин, 30-40 минути след ставане или между храненията.

Разфасовка: 800 грама

 

 

Дозировка
Доза 30 g
Дози в опаковка 26
Съставки
Въглехидрати 3,7 g
Глицин 1 %
Енергийна стойност 116 kcal
Захари 3,6 g
Креатин монохидрат 1500 mg
Л-аланин 5 %
Л-аргинин 2 %
Л-аспартанова киселина 11 %
Л-валин 6 %
Л-глутамин 750 mg
Л-изолевцин 6 %
Л-левцин 10 %
Л-лизин 9 %
Л-метионин 2 %
Л-пролин 5 %
Л-серин 4 %
Л-тирозин 2 %
Л-треонин 6 %
Л-триптофан 1 %
Л-фенилаланин 3 %
Л-хистидин 2 %
Л-цистеин 2 %
Мазнини 1,9 g
Наситени мазнини 1,2 g
Протеини 21 g
Сол 0,08 g
Таурин 2000 mg
Фибри 0,2 g
Храносмилателни ензими 24 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Battery Whey Protein 800 гр

 • Производител: Battery
 • Код на продукта: BTN38
 • Наличност: В наличност
68.99 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка