Battery Whey Protein 2000 грBTN401
Battery Whey Protein 2000 гр
154.99 лв
product header
Battery Whey Protein 2000 грBTN40

Whey Protein осигурява 21 гр протеин на доза

Ако сте  бодибилдър, който се отнася сериозно към усилията си и искате да вървите само нагоре, задължително трябва да приемате протеинови добавки. Като става дума за протеинови добавки, най-търсен и ценен е суроватъчния протеин. Той се отличава  с висока концентрация на протеин с млечен произход. Тази субстанция е така обработена, че да може лесно да се приема като хранителна добавка. Суроватъчния протеин е най-важен, когато става въпрос за мускулен растеж. Без него, усилията Ви могат да се окажат безрезултатни. Представяме Ви продукта Whey Protein на Battery Nutrition - суроватъчен бленд от суроватъчен протеин изолат и концентрат.

 • 21 грама протеин на доза
 • Чудесен вкус
 • Перфектна разтворимост
 • Добавен глутамин
 • Добавен креатин монохидрат
 • Подобрява възстановяването
 • Предпазва от катаболизъм
 • Увеличава силата и енергията

Whey Protein съдържа качествения и пълноценен суроватъчен протеин, представен от изолат и концентрат. Тези протеини ще Ви осигурят всички важни аминокиселини, както за мускулен растеж, така и за основните функции на тялото. Суроватъчния протеин съдържа 9 незаменими аминокиселини, което го прави пълноценен. Суроватъчния  протеин  в Whey Protein ще Ви осигури голямо количество от важните аминокиселини с разклонена верига, които ще подпомогнат значително вашето възстановяване. Голямо предимство на протеина, който този продукт ще Ви осигури, е неговото бързо усвояване и пълноценно използване. Неговия прием ще зареди бързо вашите мускули, с нужните аминокиселини, за максимален анаболен отговор.

Whey Protein подпомага възстановяването

Суроватъчния протеин, повишава реакцията към инсулина-анаболен хормон, който спомага образуването на протеини в мускулните клетки. Whey Protein е допълнително обогатен с креатин монохидрат и глутамин, за още по-добри резултати в залата. Този продукт ще Ви даде допълнителна енергия, ще подобри възстановяването Ви и ще активира мускулния растеж. Тъй като суроватъчния протеин ес малко мазнини и калории Whey Protein е чудесно решение за тези от Вас, които се опитват да намалят теглото си. Продукта е произведен единствено от висококачествени съставки, с гаранция за добра поносимост и силен ефект.

Начин на употреба:  Приемайте 1 доза от 30 грама непосредствено след тренировка. В нетренировъчни дни приемайте 1 доза сутрин, 30-40 минути след ставане или между храненията.

Разфасовка: 2000 грама

Дозировка
Доза 30 g
Дози в опаковка 26
Съставки
Въглехидрати 3,7 g
Глицин 1 %
Енергийна стойност 116 kcal (1 доза)
Захари 3,6 g
Креатин монохидрат 1500 mg
Л-аланин 5 %
Л-аргинин 2 %
Л-аспартанова киселина 11 %
Л-валин 6 %
Л-глутамин 750 mg
Л-изолевцин 6 %
Л-левцин 10 %
Л-лизин 9 %
Л-метионин 2 %
Л-пролин 5 %
Л-серин 4 %
Л-тирозин 2 %
Л-треонин 6 %
Л-триптофан 1 %
Л-фенилаланин 3 %
Л-хистидин 2 %
Л-цистеин 2 %
Мазнини 1,9 g
Наситени мазнини 1,2 g
Протеини 21 g
Сол 0,08 g
Таурин 2000 mg
Фибри 0,2 g
Храносмилателни ензими 24 mg
4 Battery Whey Protein 2000 гр
Заради добавения в състава си креатин е много добро решение за покачване за маса. За един месец успях да покача 3 килограма.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Battery Whey Protein 2000 гр

 • Производител: Battery
 • Код на продукта: BTN40
 • Наличност: В наличност
154.99 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка