Battery Whey Gold Isolate Natural Flavour 600 грBTN361
Battery Whey Gold Isolate Natural Flavour 600 гр
89.00 лв
product header
Battery Whey Gold Isolate Natural Flavour 600 грBTN36

Whey Gold Isolate Natural Flavour е с натурален вкус


Всеки бодибилдър, който има сериозно отношение към усилията си и се стреми към нови успехи, задължително трябва да приема протеинови добавки. Като става дума за протеинови добавки, най-търсен и ценен е суроватъчния протеин. Той се отличава  с висока концентрация на протеин с млечен произход. Тази субстанция е така обработена, че да може лесно да се приема като хранителна добавка.

Суроватъчния протеин е най-важен, когато става въпрос за мускулен растеж. Без него, усилията Ви могат да се окажат безрезултатни. Представяме Ви продукта Whey Gold Isolate Natural Flavour на Battery Nutrition - бленд от суроватъчен протеин изолат и хидролизат.

 • 21 грама протеин на доза
 • Чудесен вкус
 • Перфектна разтворимост
 • 16,2 гр глутамин на доза
 • 19,2 BCAA на доза
 • Без лактоза, захар, глутен и аспартам
 • Подобрява възстановяването
 • С натурален вкус

Whey Gold Isolate Natural Flavour съдържа качествения и пълноценен суроватъчен протеин, представен от изолат и хидролизат. Тези протеини ще Ви осигурят всички важни аминокиселини, както за мускулен растеж, така и за основните функции на тялото. Суроватъчния протеин съдържа 9 незаменими аминокиселини, което го прави пълноценен. Суроватъчния  протеин  в  Whey Gold Isolate Natural Flavour ще Ви осигури голямо количество от важните аминокиселини с разклонена верига, които ще подпомогнат значително вашето възстановяване.

Голямо предимство на протеина, който този продукт ще Ви осигури, е неговото бързо усвояване и пълноценно използване. Неговия прием ще зареди бързо вашите мускули, с нужните аминокиселини, за максимален анаболен отговор.

Whey Gold Isolate Natural Flavour е с малко мазнини и калории


Суроватъчния протеин, повишава реакцията към инсулина-анаболен хормон, който спомага образуването на протеини в мускулните клетки. Whey Gold Isolate Natural Flavour е допълнително обогатен с  глутамин, за още по-добри резултати в залата. Този продукт ще Ви даде допълнителна енергия, ще подобри възстановяването Ви и ще активира мускулния растеж.

Тъй като суроватъчния протеин е с малко мазнини и калории Whey Gold Isolate Natural Flavour е чудесно решение за тези от Вас, които се опитват да намалят теглото си. Продукта е произведен единствено от висококачествени съставки, с гаранция за добра поносимост и силен ефект.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза сутрин и 1 доза след тренировка.

Разфасовка: 600 грама


 

 

Дозировка
Доза 25 g
Дози в опаковка 24
Съставки
Въглехидрати 0,6 g
Глицин 1,4 %
Захари 0,6 g
Калории 91 kcal
Л-аланин 5 %
Л-аргинин 2,1 %
Л-аспартанова киселина 11 %
Л-валин 5,9 %
Л-глутамин 250 mg
Л-изолевцин 6,4 %
Л-левцин 10,6 %
Л-лизин 9,6 %
Л-метионин 2,2 %
Л-пролин 5,5 %
Л-серин 4,6 %
Л-тирозин 2,6 %
Л-треонин 6,7 %
Л-триптофан 1,4 %
Л-фенилаланин 3 %
Л-хистидин 1,7 %
Л-цистеин 2,2 %
Мазнини 0,1 g
Протеини 22 g
Сол 0,13 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Battery Whey Gold Isolate Natural Flavour 600 гр

 • Производител: Battery
 • Код на продукта: BTN36
 • Наличност: В наличност
89.00 лв
Бърза поръчка