Battery Whey Gold Isolate 1600 грBTN371
Battery Whey Gold Isolate 1600 гр
219.00 лв
product header
Battery Whey Gold Isolate 1600 грBTN37

Whey Gold Isolate е висококачествен протеин без лактоза


Всеки бодибилдър, който има сериозно отношение към усилията си и се стреми към нови успехи, задължително трябва да приема протеинови добавки. Като става дума за протеинови добавки, най-търсен и ценен е суроватъчния протеин. Той се отличава  с висока концентрация на протеин с млечен произход.

Тази субстанция е така обработена, че да може лесно да се приема като хранителна добавка. Суроватъчния протеин е най-важен, когато става въпрос за мускулен растеж. Без него, усилията Ви могат да се окажат безрезултатни. Представяме Ви продукта Whey Gold Isolate на Battery Nutrition - бленд от суроватъчен протеин изолат и хидролизат.

 • 21 грама протеин на доза
 • Чудесен вкус
 • Перфектна разтворимост
 • 16,2 гр глутамин на доза
 • 19,2 BCAA на доза
 • Без лактоза, захар, глутен и аспартам
 • Подобрява възстановяването
 • Предпазва от катаболизъм

Whey Gold Isolate съдържа качествения и пълноценен суроватъчен протеин, представен от изолат и хидролизат. Тези протеини ще Ви осигурят всички важни аминокиселини, както за мускулен растеж, така и за основните функции на тялото. Суроватъчния протеин съдържа 9 незаменими аминокиселини, което го прави пълноценен.

Суроватъчния  протеин  в  Whey Gold Isolate  ще Ви осигури голямо количество от важните аминокиселини с разклонена верига, които ще подпомогнат значително вашето възстановяване. Голямо предимство на протеина, който този продукт ще Ви осигури, е неговото бързо усвояване и пълноценно използване. Неговия прием ще зареди бързо вашите мускули, с нужните аминокиселини, за максимален анаболен отговор.

Whey Gold Isolate е обогатен с глутамин


Суроватъчния протеин, повишава реакцията към инсулина-анаболен хормон, който спомага образуването на протеини в мускулните клетки. Whey Gold Isolate е допълнително обогатен с  глутамин, за още по-добри резултати в залата. Този продукт ще Ви даде допълнителна енергия, ще подобри възстановяването Ви и ще активира мускулния растеж.

Тъй като суроватъчния протеин е с малко мазнини и калории Whey Gold Isolate е чудесно решение за тези от Вас, които се опитват да намалят теглото си. Продукта е произведен единствено от висококачествени съставки, с гаранция за добра поносимост и силен ефект.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза сутрин и 1 доза след тренировка.

Разфасовка: 1600 грама

 

 

Дозировка
Доза 25 g
Дози в опаковка 64
Съставки
Въглехидрати <0.5 g
Захари 0.6 g
Л-аланин 5 %
Л-аргинин 2,1 %
Л-аспартанова киселина 11 %
Л-валин 5,9 %
Л-глутамин 250 mg
Л-изолевцин 6,4 %
Л-левцин 10,6 %
Л-лизин 9,6 %
Л-метионин 2,2 %
Л-пролин 5,5 %
Л-серин 4,6 %
Л-тирозин 2,6 %
Л-треонин 6,7 %
Л-триптофан 1,4 %
Л-фенилаланин 3 %
Л-хистидин 1,7 %
Л-цистеин 2,2 %
Мазнини 87 kcal
Наситени мазнини <0.5 g
Протеини 21 g
Сол 0.12 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Battery Whey Gold Isolate 1600 гр

 • Производител: Battery
 • Код на продукта: BTN37
 • Наличност: В наличност
219.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка