Battery VIT&MIN 90 капсулиBTN341
Battery VIT&MIN 90 капсули
22.00 лв
product header
Battery VIT&MIN 90 капсулиBTN34

VIT&MIN съдържа важни витамини и минерали


Сегашния начин на живот обикновено е свързан с небалансирано и нездравословно хранене, заради което Вие не успявате да си набавите всички важни полезни вещества. Такива са витамините и минералите, които са от решаващо значение за правилните функции на тялото. Дори само един витамин да е в недостиг, това води до дефицит на други витамини. Всички витамини и минерали работят синергично.

Трябва да сте сигурни, че получавате всички важни витамини и минерали, а най-добрият начин за това е приема на подходяща мултивитаминна добавка. Точно такъв е продукта VIT&MIN на Battery Nutrition. Всяка капсула от него ще Ви осигури комплексни витамини и минерали и екстракти от различни зеленчуци, плодове, билки.

  • Съдържа всички важни витамини
  • Може да се приема от мъже и жени
  • Подсилва имунната система
  • Подобрява здравословното състояние
  • Тонизира организма

VIT&MIN съдържа богат витаминен и минерален комплекс, който няма как да си набавите чрез храната. Приема на този продукт е изключително полезен на хора, които имат забързано ежедневие, чувстват умора, нервно напрежение и стрес. При небалансирана диета, приема на VIT&MIN е задължителен, за да сте сигурни, че тялото Ви получава всички вещества, от които има нужда, за да работи правилно.

Приемайки този продукт, Вие ще се чувствате пълни с енергия и тонизирани, което ще Ви помогне да посрещате всеки натоварен ден. Витамините в VIT&MIN премахват токсините и предпазват  клетките Ви от оксидативен стрес. Освен това,  осигуряват  правилното функциониране на нервните и мускулни клетки.

VIT&MIN подобрява здравето


Без съмнение, VIT&MIN  е чудесен мултивитаминен продукт, който ще подобри цялостното Ви здравословно състояние. Той съдържа витамините А, С и Е, освен това включва най-важните витамини от група В, които пък осигуряват физическа и психическа енергия. VIT&MIN може да се приема както от мъже, така и от жени от всички възрастови групи. Неговата богата формула, ще Ви помогне да  предотвратите дефицита на витамини, от който всеки страда, заради днешния забързан начин на живот. VIT&MIN е ефективно средство да укрепите имунната си система и да  подсилите организма си.

Начин на употреба:  Приемайте 1 капсула дневно с храна.

Разфасовка: 90 капсули
 

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Биотин 20 mcg
Витамин D3 250 IU
Витамин А 1.15 mg RE
Витамин В1 4 mg
Витамин В12 10 mcg
Витамин В2 3 mg
Витамин В3 30 mg
Витамин В5 10 mg
Витамин В6 3 mg
Витамин Е 9.7 mg
Витамин С 162 mg
Желязо 27 mg
Йод 150 mcg
Магнезий 100 mg
Манган 5 mg
Молибден 15 mcg
Селен 10 mcg
Фолиева киселина 400 mcg
Хром 15 mcg
Цинк 15 mg
4 Battery VIT&MIN 90 капсули
Изборът е много голям, на моменти труден. За улеснение на другите бих казал че си ги бива за жената им.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Battery VIT&MIN 90 капсули

  • Производител: Battery
  • Код на продукта: BTN34
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка