Battery Omega 3 90 капсулиBTN231
Battery Omega 3 90 капсули
27.00 лв
product header
Battery Omega 3 90 капсулиBTN23

Omega 3 подобрява здравето на сърцето


Омега- 3 мастните киселини са известни със своите полезни качества и се препоръчват от лекари и специалисти, независимо какъв е начина Ви на живот. Има 2  вида по - важни мастни киселини, които спадат към омега 3: ЕРА (ейкозапентанолова) и DHA (докозахексаенова киселина). Освен, че са трудни за произнасяне, те са и изключително важни за вашето здраве. 

Омега -3 са "съществени" мастни киселини, защото  са необходими за здравето и трябва да бъдат включени в диетата Ви (тъй като човешкото тяло не може да ги произвежда само по себе си). Но това се оказва наистина трудно – почти невъзможно. За да си набавите тези важни мастни киселини, можете да разчитате на Omega 3 на Battery Nutrition.

Този продукт съдържа рибено масло, изключително богато на ценните мастни киселини от групата на Омега-3 (EPA и DHA). Повишения прием на тези важни мазнини, ще подобри здравословното Ви състояние в много аспекти.

  • Понижаване на кръвното налягане и нивата на холестерола
  • Подобряване здравето на ставите
  • Противовъзпалително действие
  • Регулиране на хормоналния баланс
  • Подобряване на умствените възможности
  • Коинтрол на теглото

Приемът на Omega 3 може значително да подобри здравето на сърцето. Повишаване на нивата на DHA и EPA, което ще постигнете с този продукт, намалява редица рискови фактори, свързани със сърдечно – съдовата система.Например, изследванията показват, че омега-3 мастните киселини  намаляват  холестерола , понижават кръвното налягане и забавят прогресията на атеросклерозата. По този начин намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания.

Редовният прием на Omega 3 е от полза и на хората със ставни проблеми. Омега-3 могат да намалят  сутрешната скованост, да облекчат възпалените стави, както и да забавят намаляването на костната плътност. Противовъзпалителните  ефекти на омега-3, могат  да бъдат от ключово значение за лечението на ревматоиден артрит.

Omega 3 подобрява психичното здраве


Омега-3 мастните киселини, също така помагат  за подобряване на  психичното здраве, чрез намаляване на нивото на депресия и тревожност. Омега-3 действат като антидепресанти и спомагат за намаляване на депресивните симптоми на различни психични заболявания, като биполярно разстройство например. 

Хората страдащи от диабет, също могат да се възползват от приема на Omega 3. Пациентите с диабет обикновено имат високо ниво на триглицериди и ниско ниво на добрия холестерол, което  се дължи на високото ниво на кръвната захар в тялото им. Консумацията на омега-3 мастни киселини от диабетици  помага при понижаване на триглицеридите и повишава добрия холестерол.  

Редовния прием на Omega 3, може да помогне за контрол на теглото и да подобри състоянието на кожата и косата.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула три пъти дневно по време на хранене.

Разфасовка: 90 капсули


 

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 165 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 235 mg
Енергийна стойност 9 kcal
Мазнини 1 g
Мононенаситени мазнини 150 mg
Омега 3 Мастни киселини 470 mg
Полиненаситени мазнини 660 mg
Рибено масло 1000 mg
Холестерол 10 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Battery Omega 3 90 капсули

  • Производител: Battery
  • Код на продукта: BTN23
  • Наличност: В наличност
27.00 лв
Бърза поръчка