Battery Glucosamine 90 капсулиBTN171
Battery Glucosamine 90 капсули
22.00 лв
product header
Battery Glucosamine 90 капсулиBTN17

Glucosamine възстановява ставите


Можете да предпазите ставите си, с помощта на продукта  Glucosamine на Battery Nutrition. Тази хранителна добавка, може да “спаси“ ставите Ви от износване, да намали болките и дискомфорта, както и да подпомогне възстановяването на опорно-двигателния апарат.

Glucosamine съдържа глюкозамин, който е една от най-популярните съставки за здравето на ставите,  в световен мащаб. Продукта може да послужи за помощно лечение на остеоартрит, и да облекчи болезненото състояние на ставите. Glucosamine  е чудесен продукт не само за спортистите, но и за всички хора, които  искат да защитят ставите си от износване и остеопороза.

  • Предпазва от износване ставите
  • Облекчава болезнените възпаления
  • Възстановява мобилността на ставите
  • Служи за профилактика и лечение на остеоартроза

Глюкозамин е аминозахар, която се среща естествено в организма, и е от съществено значение за производството на хрущялна течност, и  за поддържането на здрави стави. Интензивното физическо натоварване, както и напредването на възрастта, причиняват постепенно намаляване на глюкозамина в тялото. Това води до намаляване ерастичността и твърдостта на ставния хрущял, което в крайна сметка причинява  остеоартрит. 

Добавки с глюкозамин, каквато е и Glucosamine , забавят  този процес. Този продукт спомага за производството на гликозаминогликанова  молекула, която помага за ремонт и възстановяване на повредения хрущял.

Glucosamine за профилактика на остеоартрит


Проучванията показват, че глюкозамин   намалява болките  в ставите. Най-честите “обекти“ на болки в ставите са коленете, раменете и бедрата. Болките  в ставите често  са придружени  от подуване, и тъй като глюкозамин  притежава противовъзпалителни способности, Glucosamine  е чудесно решение в този случай.

Тъй като глюкозамин  е градивен елемент на хрущяла, допълнителния му прием  е чудесен начин да се укрепи. Тъй като глюкозамина предотвратява разрушаването на ставите, Glucosamine  допринася  за запазване на силата и здравето им.

Остеоартрит е изключително често срещано състояние, особено в напреднала възраст. Това се случва, когато  хрущяла е повреден и отслабен, вследствие  от нараняване, или просто от процеса на стареене.  Симптоми като артрит, болки в ставите, както и остеоартрит,  могат да направят дори обикновените, ежедневни дейности неприятни. Ако сте уморени от живот съпътстван от болка и дискомфорт, вземете Glucosamine.  Вашето тяло ще Ви бъде благодарно, а Вие отново ще бъдете  в състояние да живеете  спокойно!

Начин на употреба : Приемайте 1 капсула два пъти дневно по време на хранене.

Разфасовка: 90 капсули

 

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Глюкозамин сулфат 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Battery Glucosamine 90 капсули

  • Производител: Battery
  • Код на продукта: BTN17
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка