Battery Gainer 4000 грBTN161
Battery Gainer 4000 гр
123.99 лв
product header
Battery Gainer 4000 грBTN16

Gainer съдържа протеини и въглехидрати


Ако изпитвате трудност да качвате тегло и мускули, може би трябва да започнете приема на  гейнър. Един добър гейнър ще задоволи вашите нужди от повишен калориен прием. Както знаете, за да могат мускулите Ви да растат, трябва да приемате както протеини, така и въглехидрати.

Мускулите се състоят главно  от протеини, които по време на интензивна  тренировка или физическо натоварване  се изразходват. Ако не се възстановят, настъпва катаболизъм. Въглехидратите също са много важни, защото осигуряват енергия, а при положение че не се осигуряват на тялото Ви, то ще използва мускулните протеините като енергия за своите функции. Gainer на Battery Nutrition е многокомпонентна формула с високо съдържание на висококачествени въглехидрати и протеини, която съдейства за повишаване на телесното тегло.

  • 16 гр протеин в една доза
  • 380 калории на доза
  • 76 гр въглехидрати в доза
  • Подпомага растежа на мускулите
  • Благоприятства възстановяването
  • Има антикатаболно действие

Gainer съдържа протеинова матрица, която включва ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат, който стимулира изграждането на чиста мускулна маса, като осигуряват на мускулите всички съставки, от които имат нужда. Тъй като се усвоява изключително бързо, суроватъчния протеин е необходим след всяка тренировка. Освен това, той набавя всички важни аминокиселини на  мускулите. Той е най-богато снабден с аминокиселините с разклонена верига, в сравнение с всеки друг протеинов източник. Този протеин  Ви гарантира пълноценно  зареждане с аминокиселини.

Gainer подпомага мускулния растеж


Gainer  включва и въглехидрати, които  също са неизменна част от изграждането на мускулна маса. Този гейнър съдържа въглехидратите малтодекстрин и декстроза, които регулират  нивото на инсулин в организма, увеличават  синтеза на протеини и повишават  енергията и издръжливостта по време на интензивни тренировки.

Малтодекстрина се усвоява много бързо от организма, като подпомага  процесите на възстановяване и премахва чувството на умора. Декстрозата пък  е един от най-важните въглехидрати за вашето тяло, абсорбира се много бързо и съдейства за добрия метаболизъм.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза сутрин и 1 доза след тренировка.

Разфасовка: 4000 грама

 

 

Дозировка
Доза 100 g
Дози в опаковка 40
Съставки
Въглехидрати 76 g
Глицин 2 %
Енергийна стойност 382 kcal
Захари 30 g
Креатин монохидрат 1000 mg
Л-аланин 3 %
Л-аргинин 3 %
Л-аспартанова киселина 7 %
Л-валин 5 %
Л-глутамин 26 %
Л-изолевцин 5 %
Л-левцин 8 %
Л-лизин 5 %
Л-метионин 2 %
Л-пролин 9 %
Л-серин 5 %
Л-тирозин 3 %
Л-треонин 5 %
Л-триптофан 1 %
Л-фенилаланин 4 %
Л-хистидин 2 %
Л-цистеин 2 %
Мазнини 3,6 g
Наситени мазнини 1 g
Протеини 16 g
Сол 0,24 g
Фибри 1,4 g
5 Battery Gainer 4000 гр
Много ми хареса на външен вид с тази бяла кутия, съдържаниято му не се различава от другите видове. При мен продуктът е нужен поради факта че пия много кафета и пуша много цигари и не се сещам да се храня, нямам никакъв апетит. Не тренирам в момента, но се чувствам по-добре и някакси по-сита.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Battery Gainer 4000 гр

  • Производител: Battery
  • Код на продукта: BTN16
  • Наличност: В наличност
123.99 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка