Battery Creatine 500 грBTN151
Battery Creatine 500 гр
26.00 лв
product header
Battery Creatine 500 грBTN15

Creatine доставя креатин монохидрат


Човешкото тяло е най-сложната “машина“ в природата. Ето защо, трябва да получава нужните вещества за поддръжка. Ако спортувате, можете да подсилите тялото си с помощта на Creatine от Battery Nutrition. Активната съставка на този продукт е креатин монохидрат. 

Той работи ефективно, за да се провеждат химичните реакции, необходими за стимулиране на положителния отговор  на мускулите и други части на тялото Ви. Creatine се грижи за ежедневните изисквания на мускулите,  и осигурява  хранителни вещества, които са загубили по време на тренировка.

  • Повишена интензивност във фитнеса
  • По-добри спортни постижения
  • По-висока честота на тренировките
  • Повече сила и енергия
  • По – бързо и качествено възстановяване


Creatine осигурява на мускулите Ви сила и издържливост, както и повишаване на размера – свойства, които се  очакват  от един креатинов  продукт. Този продукт е предназначен, за желаещите да повишат своята издържливост, сила и енергия.

Creatine се отличава с анаболна активност, а също така повишава размера и силата на мускулите. Освен това, значително може да подобри възстановяването Ви, тъй като предпазва от катаболно разграждане на мускулите, и повишава производството на азот. Приемайки този продукт, за кратко време можете да прибавите до 5 килограма чиста мускулна маса, и да увеличите силата си до 20%.

Как точно работи креатина? По принцип, след като креатинът се съхрани  вътре в мускулната клетка, той  привлича водата, заобикаляща тези клетки като по този начин ги  увеличава. Тази хидратация на мускулните клетки, води до увеличаване  на силата, и  по-плътни  мускули. 

Някои изследвания предполагат, че  хидратацията на мускулната  клетка, може също да ускори синтеза на протеини,  и да  минимизира  катаболизма. В допълнение, креатин спомага за по-бързо възстановяване, и помага за увеличаване на издържливостта Ви. Начинът, по който го прави е, чрез повишаване на способността на организма да произвежда аденозин трифосфат (ATФ). Това  е съединение, което  мускулите Ви използват за гориво, когато  се свиват.

Creatine доставя допълнителна енергия


Тъй като приема на Creatine ще осигури тялото Ви с повече енергия, вашите  тренировки  ще бъдат много по-продуктивни и интензивни. Този продукт също така повишава синтеза на азотен оксид, който е основния “виновник“, за получаването на мускулни помпи.

Това може да направи вашите мускули да  изглеждат значително по-големи и по-впечатляващи  след тренировката.  Креатинът  който Creatine Ви осигурява, ще направи мускулите Ви по-силни, и ще изглеждат по-пълни. Вие ще изглеждате удивително по-мускулести от преди.

Начин на употреба: Приемайте по една чаена лъжичка (5 г) микронизиран креатин монохидрат след тренировка, разтворени в 240 мл на вода или в любимата си напитка.

Разфасовка: 500 грама

 

 

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 100
Съставки
Креатин монохидрат 5000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Battery Creatine 500 гр

  • Производител: Battery
  • Код на продукта: BTN15
  • Наличност: В наличност
26.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359