Battery Carnitine 1000 мг 180 капсулиBTN141
Battery Carnitine 1000 мг 180 капсули
86.99 лв
product header
Battery Carnitine 1000 мг 180 капсулиBTN14

Carnitine доставя 1000 мг л-карнитин на капсула.


Всички сте чували, а може би и използвали добавки с Л-карнитин. Те са изключително популярни и търсени, не само от бодибилдърите. Причината за това е, че аминокиселината л-карнитин подпомага усилията, насочени към намаляване на теглото.

Ако имате да сваляте излишни килограми и търсите допълнителна помощ за това, л-карнитин е вашето решение. Понеже знаем, че всеки търси най-доброто за себе си, Ви представяме продукта Carnitine на Battery Nutrition. Тази хранителна добавка Ви осигурява невероятните 1000 мг л-картинин в капсула.

  • 1000 мг л-карнитин на капсула
  • По-качествено изгаряне на излишните мазнини
  • Повече енергия и издържливост
  • По- голяма мускулна сила
  • Предпзване от мускулна треска

Л-Карнитинът е аминокиселиноподобен нутриент, който помага на тялото  Ви да превръща мазнините  в енергия. Произвежда се нормално във вашето тяло, макар и не в достатъчни количества. Поради неговото важно значение, за редуциране на оксидативния стрес, е добре неговият допълнителен прием под формата на хранителна добавка.

Освен за сваляне на излишните мазнини, Л-карнитина  се използва за повишаване на  силата, енергията  и издръжливостта. Обяснениято затова е съвсем просто-Л-арнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Carnitine намалява излишните мазнини.


Ето защо, ако сте бодибилдър, на когото е необходима издръжливост, Carnitine е точно за Вас! Този продукт  ще  Ви помогне, като увеличи силата и издържливостта  Ви за по- дълги периоди от време. Можете също така да го използвате като средство, за ограничаване  образуването на млечна киселина в мускулите.

Млечната киселина е отговорна за т.н. мускулна треска. Без  млечна киселина, няма  да Ви мъчи и мускулна треска. Carnitine е добавка, подходяща както за хората желаещи да отслабнат, така и за бодибилдърите и спортистите, търпящи особени мускулни натоварвания.

Начин на употреба:  Приемайте 1-2 капсули сутрин и 1-2 капсули преди тренировка.

Разфасовка: 180 капсули

 

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 180
Съставки
Л-карнитин тартарат 1000 mg
4 Battery Carnitine 1000 мг 180 капсули
Една опаковка ми стигна да се пооправя малко преди пролетта.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Battery Carnitine 1000 мг 180 капсули

  • Производител: Battery
  • Код на продукта: BTN14
  • Наличност: В наличност
86.99 лв
Бърза поръчка