Battery Caffeine 200 капсулиBTN121
Battery Caffeine 200 капсули
17.00 лв
product header
Battery Caffeine 200 капсулиBTN12

Caffeine повишава тонуса и енергията на тялото.


Много атлети и културисти приемат  кофеин от различни източници, независимо дали е от чаша кафе, стимулираща напитка, или храна. Малко хора знаят, че кофеинът на таблетки е много по-ефективен, отколкото този получен от чаша кафе. Тоест, ако Вие приемате кофеин под формата на таблетки, можете да получите много по-добри резултати. Ето защо, ако искате да енергизирате и тонизирате ума и тялото си, предлагаме Ви да вземете продукта Caffeine на Battery Nutrition!

Приемайки Caffeine, Вие ще получите силно, стимулиращо действие и прилив на енергия, благодарение на което ще сте в състояние да посрещнете подобаващо всяка продължителна и интензивна тренировка. Също така, продукта ще Ви помогне да увеличите изгарянето на излишните мазнини.

  • Оказва стимулиращ ефект
  • Повишава енергийния прилив
  • Съдейства за горенето на мазнини
  • Повишава издържливостта
  • Под формата на удобни за прием таблетки

Caffeine изостря вниманието и концентрацията


По-доброто  ниво на енергия и истински острия  фокус, са много важни неща, които трябва да бъдат взети под внимание по време на всяка тренировка. Всеки бодибилдър или спортист, който “знае какво прави“, по време на тренировката извършва множество действия като  броене, измерване, и внимание към детайла. 

Кофеинът който ще получите с приема на Caffeine,  предлага огромни ползи и предимства във всяка една от тези области. Кофеинът стимулира  умствената дейност, повишава фокуса и концентрацията. Той също така навлиза дълбоко в мускулните клетки, предпазвайки от настъпване на умора.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула на 3-4 часа. Не превишавайте дозата от 5 капсули за 24 часа.

Разфасовка: 200 капсули

 

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Съставки
Кофеин 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Battery Caffeine 200 капсули

  • Производител: Battery
  • Код на продукта: BTN12
  • Наличност: В наличност
17.00 лв
Бърза поръчка