Battery BCAA Powder Flavoured 500 грBTN81
Battery BCAA Powder Flavoured 500 гр
68.00 лв
product header
Battery BCAA Powder Flavoured 500 грBTN8

BCAA Powder Flavoured-ВСАА в съотношение 2:1:1


BCAA или аминокиселините с разклонена верига са три съществени  аминокиселини - валин, левцин и изолевцин. Съществените аминокиселини не се произвеждат от организма Ви. Тези аминокиселини обаче вземат активно участие в синтеза на протеините, които изграждат  мускулите. 

Когато тренирате или извършвате физически труд, вашето тяло изразходва енергия и изчерпва запасите на BCAA. Това намаляване на аминокиселините с разклонена верига, намалява синтеза на протеини, което пък значително понижава физическия капацитет на вашето тяло, и блокира изграждането на мускулите. За да избегнете това, вземете продукта BCAA Powder Flavoured на Battery Nutrition.

  • Съотношение 2:1:1
  • Защита от катаболизъм
  • Силно анаболно действие
  • Оптимално възстановяване на мускулите
  • Повишена физическа издръжливост
  • Четири вкуса


BCAA аминокиселините са изключително важно допълнение за всеки спортист и бодибилдър, тъй като имат антикатаболен ефект. Катаболизма представлява"разграждане" на мускулите, в резултат на което се освобождава енергия. Освен това, тези аминокиселини са и мощен анаболен агент, благодарение на което ще помогнат на тялото Ви да синтезира повече протеини, а на мускулите Ви да се възстановяват по-бързо и разбира се да растат.

BCAA също така съдействат за регулиране нивата на гликоген. Гликогенът представлява форма  на глюкоза, която се съхранява предимно в мускулите и черния дроб, за да осигури енергия. Това е от голямо значение за снабдяването на мускулите с енергия, по време на интензивно физическо натоварване.

Battery BCAA възстановява мускулите оптимално


Аминокиселините с разклонена верига BCAA съдействат за изграждане на чиста мускулна маса, като създават метаболитен път или верига от химични реакции. Това става в рамките на една клетка и позволява растежа, и възстановяването на мускулната тъкан.

Освен че защитават от катаболизъм вашите мускули и засилват техния растеж, аминокиселините с разклонена верига помагат за поддържане на положителен азотен баланс. BCAA Powder Flavoured е идеален продукт, подходящ за прием по време и след тренировка. Той осигурява на тялото важните аминокиселини с разклонена верига, които възстановят мускулите непосредствено след тренировката.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза по време на тренировка и/или 1 доза след тренировка.

Разфасовка: 500 грама


 

 

Дозировка
Доза 6,5 g
Дози в опаковка 77
Съставки
Л-валин 1250 mg
Л-изолевцин 1250 mg
Л-левцин 2500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Battery BCAA Powder Flavoured 500 гр

  • Производител: Battery
  • Код на продукта: BTN8
  • Наличност: В наличност
68.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка