Animal Testanimaltest1
Animal Test
215.00 лв
product header
Animal Testanimaltest

Animal Test

Animal Test e най-добрия легален хипертрофичен, про-тестостерон суплемент!

Animal Test - очаквайте зверско покачване на силата и мускулната маса, всички предишни силови рекорди - ще бъдат подобрени!

Animl Test - тестостеронен ускорител, без никакви странични ефекти.

Със свойте съставки е първата по рода си мощна формула. За да може да се получи най-добра обработка на тестостерона, Animal Test използва анти-естрогенни включващи антиоксиданти като Rans Reservatrol с 3',5,7-Trihydroxy-4'-methoxyflavone (Hesperetin) и Agaricus Bisporus.

animal-test ad
Тези съставки блокират циркулацията на естрогена или самия той, който може да се получи от прекалено количество тестостерон.

Последната съставка Arachidonic Acid (AA) (Aрахидонова киселина) увеличава чувствителноста на андроген рецепторите, с което усилва мускулното възбуждане и предизвиква увеличението на силата и размерите.

Всичко това е събрано в един продукт Animal Тest – първи по рода си предизвикващ мускулно нарастване и „избухващо” ниво на енергия.
Комбинация от най-потентните натурални екстракти в една уникална, патентована формула наречена Animal Test.

Pro-Androgen, която е съставка в този продукт има уникалната способност да вдигне нивото на свободния тестостерон с ефективни анти-естрогенни формули, които да образуват анаболен ефект в организма

За пълен цикъл FitnesHrani.com препоръчва 2 опаковки Animal Test, последвани от 1 опаковка Animal M-Pak


Начин на употреба : Приемайте по един пак всеки ден в продължение на 21 дни. В тренировъчни дни, приемайте пака с предтренировъчното хранене. При прием на Animal Test увеличете дневния калориен прием както и този на протеина. За пълен цикъл (42 дни) с Animal Test са нужни две опаковки, след което препоръчват пауза с Animal M-Stak.

Разфасовка: 21 пакета

5 Animal Test
Здравейте, да - можете да използвате Animal Test.
5 Animal Test
Искам да попитам за този продукт.На 29г 180 см дали може да ползвам този продукт.Тренирам всеки ден :)
5 Animal Test
Здравейте, продукта стимулира производството на тестостерон, който е свързан и с всички процеси при мъжете. Ако сте под 18 години - не използвайте продукта.
5 Animal Test
Tozi produkt stimulira li rasteja na bradata ?
5 Animal Test
И на двата въпроса отговора е - НЕ. С хранителните добавки, включително Animal Test, не се "внася" тестостерон в тялото, а се стимулира неговата естествена способност за производство. Не се подтиска собственото производство.
5 Animal Test
Всички без съмнение казват, че продукти от този тип вършат работа. Обаче имам питане за страничните ефекти, които съм чел, че може да възникнат. Възможно ли е горният продукт да доведе до намаляване на естествено произвеждания тестостерон в организма, под влияние с пренасищане с такъв привнесен от вън?
И може ли да доведе до развитие на ГИНКОМАСТИЯ (да ти порастнат цицките)?
Благодаря
Напишете отзив
    Лош           Добър

Animal Test

  • Производител: ANIMAL
  • Код на продукта: animaltest
  • Наличност: В наличност
215.00 лв
Бърза поръчка