Animal Stakanimalstak1
Animal Stak
123.00 лв
product header
Animal Stakanimalstak

Animal Stak

Animal stak е  добавка за мускулен растеж, повишаване на силата и качеството на тренировката.

Animal Stak е най-силната формула, която може да използвате без рецепта от доктор. Заради неговото мощно естество ние сме добавили еднакво силни съставки, които да елиминират всички възможни странични ефекти, като дехидротестостеронни блокери, естрогенни блокери (антиароматизатори), съставки в помощ на черния дроб и ключови витамини и минерали.

Animal stak е завършен продукт. Той има всичко, което ви трябва. За начинаещите всеки индивидуален пак съдържа най-мощния и най-качествен прохормонен комплекс. Този комплекс лесно се превръща в:

  • тестостерон
  • нортестостерон (нандролон), за максимален анаболен ефект.

Много билдери взимат медикаменти, за да увеличат метаболизма (да увеличат аминокиселинния прием, да стимулират синтеза на протеина и да намалят неговото разпадане). Ко­гато всичките тези звена се съединят можете да натрупате маса както никой друг. Говорете с професионалните билдери - те ще ви кажат, че най-анаболните хормони са тестостеронът, хор­монът на растежа, (+IGF-1 - фактор на растежа) и инсулин. контролирайки тези хормони може да шлифовате своята мускулна плътност.


Това бяха добрите новини. А лошите новини?

Оставете същите тези хормони без контрол и ще получите сериозни странични ефекта - уго­лемяване на простатата, акне, гинекомастия, преждевременно оплешивяване, свиване на тестисите - не е необходимо да споменаваме повече. С легалните прохормонни суплементи подобни странични ефекти също могат да се получат, но в много по-смекчен вид и много, много по-рядко.

Защо?

Защото с увеличаването на тестостерона прие­ман отвън се получава и възможността той да се превърне в други хормони, като естроген и дехидротестостерон (DНТ). Това което прави Animal stak уникален сред bodybuilding суплементите е неговата възможност едновременно и да увеличава производството на всички така желани анаболни хормони и да намалява дехидротестостерона и естрогеновите нива.

Само Animal stak прави това благодарение на 25-те мощни съставки включени в него. Уникал­ната комбинация от таблетки и капсули във все­ки пак, доставя точните съставки в точната ком­бинация и в точното време, за да предизвика мощния анаболен отговор на тялото. Animal stak също така носи и допълнителни плюсове защитавайки черния ви дроб, там къ­дето прохормоните се превръщат в тестосте­рон.

Начин на употреба : За най-добри резултати, всичко което трябва да направите е да вземете по 1 пакет веднъж дневно в продължение на 3 седмици (21 дни). В тренировъчни дни го взимайте 45 минути преди тренировка. В нетренировъчни дни го приемате между две от храненията. Заради мощното естество на Animal stak на З седмици "със" си осигурете 1 седмица "без" прием.

Разфасовка: 21 пакета

5 Animal Stak
az sam na 17 godini ,treniram ot 1 godina , i bih iskal da probvam animal stak , moga li - i bih iskal da kombiniram sas epozine 02
5 Animal Stak
Страничните ефекти, които са изброени са резултат ОТ СТЕРОИДИ, а не от Animal Stak. Това е и премуществото на хранителните добавки, че нямат вреден ефект както забранените субстанции. Animal Stak е безопасен продукт и е без странични ефекти, разчита на натурални билкови екстракти за стимулиране на тестостерона по естествен път.Подходящ е за лица над 18 години.
5 Animal Stak
Здравейте, на 17 съм 181см 67-68кг. и ще започвам зала та искам бърз растеж на мускулната маса, разбира се съм твърде против стероидите, стромби, системи и тем подобни гадории, и искам да разбера тази добавка има ли станични ефекти, или не защото от прочетеното по горе разбрах, че " ого­лемяване на простатата, акне, гинекомастия, преждевременно оплешивяване, свиване на тестисите – не е необходимо да споменаваме повече." се отнася за стак-а ??? Кога е добре да започна приема му и дали изобщо е за мен. Малко объркано зададох въпросите си но съм малко сънен :ДД Благодаря предварително! :))
5 Animal Stak
Да, всичко вътре е на билкова основа. Няма забранени вещества.
5 Animal Stak
Здравейте,искам да го комбинирам с animal pak,на 22 години съм,с по-малък стаж в залата.Ще го пия за по-голяма мускулана маса и напомпване,всичко вътре е на билкова основа нали?
5 Animal Stak
Странични ефекти няма. Добър продукт е за мускулна маса и сила. Комбинирай с протеин и креатин за максимален ефект.
5 Animal Stak
много ли се качва мускулна маса от този продукт и дали има много странични ефекти
Напишете отзив
    Лош           Добър

Animal Stak

  • Производител: ANIMAL
  • Код на продукта: animalstak
  • Наличност: В наличност
123.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359