Gaspari Anavite 180 таблеткиanavite1
Gaspari Anavite 180 таблетки
80.00 лв
product header
Gaspari Anavite 180 таблеткиanavite

Gaspari Nutrition Anavite представлява витаминен комплекс със силно затъпени дози подходящи за трениращи и атлети, практикуващи спорт на професионално ниво обогатени с валидирани дози Бета-Аланин и Carnipure ™ (Ел-Карнитин Тартрат) за значително увеличаване на издръжливостта и нивата на азотен оксид като същевременно намаляват времето за възстановяване, необходимо му на организма, като по този начин оптимално увеличават аеробните и анаеробните спортни постижения.

До краен предел зареден с високо биоактивни витамини като methylcobalamin и силни минерали като methylselenocysteine, вие ще УСЕТИТЕ ANAVITE от първата доза!

За да вдигнат от Gaspari Nutrition още по високо летвата в сегмента, те обогатяват витамините си с 2 грама в доза Carnipure ™ (Ел-Карнитин Тартрат), които в научни изследвания показва положителни ефекти като вдигане на нивата на азотен окис и увеличаване гъстота на андрогенните рецептори.

Накрая, докато всичко компания дозират слабо Бета-Аланина в своите продукти или го изключват изцяло, ANAVITE включва в себе и 3 грама дневно доза от тази силна аминокиселина, която в изследвания от десетолетия наред показва засилване и в аеробната и анаеробната подготовка и постижения на спортистите.

Това означава само и единствено едно - благодарение вече на ANAVITE, вие може да тренирате по - здраво и по - дълго от всякога!

Начин на употреба : Приемайте три таблетки 1 до 2 пъти дневно с храна. Да не се приема от деца. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Като всяка

Разфасовка: 180 таблетки

Състав:

Напишете отзив
    Лош           Добър

Gaspari Anavite 180 таблетки

  • Производител: Gaspari Nutrition
  • Код на продукта: anavite
  • Наличност: Изчерпан
80.00 лв